Tavaliste teksadega + kaitsmetega eksamile enam ei pääse


Teema algataja
Harryson
Postitusi: 10
Liitunud: 22 Juul 2014, 11:46
Tsikkel: XT660X
Tänanud: 1 kord

Re: Tavaliste teksadega + kaitsmetega eksamile enam ei pääse

Lugemata postitus Postitas Harryson »

romulus kirjutas:

No aga ahistatud eksaminant võiks ju tolle büroo juhtidele kirjutada. A la soovisin sel ja sel kuupäeval sooritada sõidueksamit, kui see ja see eksamineerija keeldus eksamile laskmast sel ja sel põhjusel. Ja paluda neil vastata mis seadustele see ametnik toetub. Eriti kui ametnik on varem ka sarnaselt käitunud. Muidu ei muutugi midagi. Ja kui ei vastata siis juba teabenõue. Võib ju lisada, et motokommuunis on arutelu tekkinud ja segadus, mis need nõuded siis ikkagi on. Ning võibolla peaksid nad oma kodulehel infot parandama vältimaks edaspidiseid segadusi.

Sellega on see asi, et ma kahtlen, et keegi kellel nii juhtub läheb vaidlema. Sest kui juba Sauele läksid, siis vast lähed uuesti. Ja hetkel ei ole küsimus selles, et kas asi on õiglane või mitte. ARK on ebameeldiv kogemus olnud ajast aega, kuid probleem on selles, et ootejärjekord on 2 kuud. Seega kui mingite pükste pärast lastakse minema, siis on väga nõme küll.

Selline mulje on alati jäänud, et kui mingi draama ARK'iga on, siis need kes alles jäävad muutuvad pahuramaks. Nagu nüüd Tallinna büroo A kategooria altkäemaksu teemaga oli. Seega kellel vähegi huvi see suvi sõita, siis soovitan Haapsallu eksameid minema tegema.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”