1996 Bandit sureb ja ei käivitu

Teema algataja
MargusL
Tsikkel: Suzuki GSF600N Bandit 96.
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Re: 1996 Bandit sureb ja ei käivitu

Lugemata postitus Postitas MargusL »

MarekM kirjutas:

Mis bandit sul see siis nüüd on? Minu 98 aasta 1200'l mingit muud filtrit peale paagisisese pole. Seega kui sinna ise miski bensiinijaamast ostetud vidin pandud on, siis võta see ka igaks juhuks vahelt. Lisatakistus, mis võib olla juba ammu meil müüdava keemia peale kinni sulanud.

1996a. 600ne ja filter on kraani ja karpa vahel. Kas on see omaalgatuslikult pandud või mitte, ei tea, õhtul vaatan haynesest järgi kas peab seal midagi olema või mitte. Kui ei pea siis vahetan selle vooliku välja nii, et seda filtrit vahel poleks.
Sellel paagi sees eraldi filtrit pole, ainult kraanil endal on filtrilaadne asi sees.

Ardilla kirjutas:

Ei ei, 600 on kindlasti väike filter, paagi all eriti pisike, ma mäletan kuidas ma seda otsisin ja vahetasin. Ja GSXR-il mul ei ole seda filtrit samas on paagis mingi sõel, ja mul on tungiv soov sinna korra sisse vaadata.

Eriti pisike ta just pole, paremalt poolt vaadates on kohe näha seda seal paagi all.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”