1996 Bandit sureb ja ei käivitu
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 42
- Tsikkel: Suzuki GSF600N Bandit 96.
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
1996 Bandit sureb ja ei käivitu
Tere
mure selline. Peale pikemat seismist käivitub ratas ilusti ja sõidab nagu kulda.
Peale seda kui mootor on soojaks läinud kaob järsku jõud ja ratas sureb välja ja ei käivitu üheski bensukraani asendis. Korra läheb tooreklapi abiga tööle aga sureb ca. 30 sekundi jooksul.
Vaakumvoolik on terve.
Oskab keegi miskit soovitada, netis tundub paljudel bandititel sama probleem olema aga ükski teema ei jõua lahenduseni..
Ette Tänades
Margus
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: 1996 Bandit sureb ja ei käivitu
Kas külmast peast läheb uuesti käima?
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: Hayabusa
- Tänanud: 2 korda
Paagi vent(voolik) on puhas?
...mitte nagu need tänapäeva noored, kelle ainuke musklitrenn on arvutihiire liigutamine ja pakk paberit printerisse tõsta tekitab juba eluaegse seljavigastuse...
-
Esimestel kordadel läks külmalt uuesti käima aga täna enam mitte. Kui paagi vent on see voolik mis kiige juurde läheb paagist siis jah. puhusin sisse ja õhk läks läbi. Proovisin käivitada ka paagi kork lahti aga ei miskit.
Heip,
Mul kadus jõud ära ja ei tahtnud käivituda bandit kui idle oli paigast ära. Tal sõites kadus jõud ära soojalt ja käivitus vavaliselt. See jama tekkis peale talve.
Teine asi mis oli ili kütuse filter mis umbe läks. Vahetasin ära ja oli OK.
Paagis muidu mingit jama ei või olla, rooste näiteks?
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Et siis külma mootoriga filtri ummistus kaob, ning väidetav sodi paagist hajub? Ning millist filtrit te siin teemaalgatajal vahetada lasete, kas bensukraani otsas olevat?
-
Filter mis on peale kraani on värske ja pool kütust täis. Õhufilter pole küll uus aga on puhas. Sädet pole saanud kontrollida kuna pole korralikku küünlavõtit ja sellel banditil on see küünla eemaldamine üsna n*ss. Kuskilt lugesin, et suremas aku võib olla üks põhjus, täna proovin täkku anda autolt.
MarekM kirjutas:Et siis külma mootoriga filtri ummistus kaob, ning väidetav sodi paagist hajub? Ning millist filtrit te siin teemaalgatajal vahetada lasete, kas bensukraani otsas olevat?
"Esimestel kordadel läks külmalt uuesti käima aga täna enam mitte" loe mis inimene kirjutab.
Mina mõtlesin jah seda väikest filtrit mis peale kraani on.
Võib ka aku aga siis see väljenduks vast selles, et ta ka jookseks tyhjaks suht kärmelt. Aga mul oli 2003 assta masinal. Jama kui käivitamisel toore klapi lõpuni lahti lükkasin. Siis võis ka küünlad täis lasta ja muud jama. Kõige paremini käivitus kui poole peale avasin ja siis ili see idle kruvi paigast ära mis tekitas ikaldusi. Ja siis filtri unmistus mis paagi all oli. Aga viga võib olla ka karpades. Miskit puhastamist tahab äkki. Küünaldega oli jah paras kepp. Kas sul see remondi tööriista koomplekt on muidu? Ma ei mäleta kuidas banditil. Aga gixeril on üks võti mis on küünlavõti.
-
Täkust sain käima, algul toorega ja siis vaikselt andsin järgi ja jäi ka tööle. Küll aga tundus mulle, et see bensufilter jäi kahtlaselt kuivaks nii PRI kui ON asendis.
Aku osas väljamaa foorumites kirjutati, et bandit pidi pirtsakas olema käivitusel kui aku ei anna enam õiget Ah välja ja ei võta ka sõites laadimisest voolu vastu.
Siit küsimus: Mis see normaalne hulk kütsi seal filtris on näiteks tühikäigul? Mul hetkel on suht väike tilk seal. Samas eile kui ei käivitunud oli filter pool täis.
Originaal tööriistakomplekti pole.
-
Vot ei teagi nüüd milles asi oli aga peale täku andminst ja paagi kurguni täis laskmist tegin ca35km ringi ja töötab nagu ennemuiste. Tänud kõigile nõu eest. Loodetavasti jääb ratas nüüd tööle ka
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Hmmm ... kas paak oli enne ka täis? Ma suutsin siin paar päeva tagasi oma Banditiga tee peale jääda. Vaatasin, et kütust nagu loksub veel paagis, aga tegelikult oli tase nii madal, et reserviga ka ei saanud sõita. Sümptomiteks võib lugeda seda, et toore klapiga läks käima ja pöördessegi, aga jõud puudus ja gaasi rutskat puutudes suri kohe ära jälle. S.t. kütuse tase paagis oli minu jaoks väga petlik.
-
Kurat siinkohal ütleks et loksus kenasti sees aga mine sa tea, ega ma ei vaadanud palju peale läks täna. Samas käivitus ja jäi käima ka ju selle sama kogusega alguses millega ennem ei käivitunud üldse. Kas ta mingi hetk enne n.ö reservi asendit puterdama ei peaks hakkama ?
Muidu sümptomid klapivad küll üsna täpselt
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Kui vana see aku seal peal on? Puht huvipärast küsin.
Kas see oli muidu esimene paak kütust peale talve?
Mul see kevad tsikkel turtsus ja purtsus ja siis pöörded ujusid ja jõnksutas, panin uue paagitäie sisse ja nurrub nagu loom.
-
- Mode
See madala Ah teema võib küll välja jätta. mul oli 5a vana aku peal millel polnudki rohkem ampreid kui ainult üks kord vedades poolest pöördest käima tõmmata. Väga hästi ajas läbi. Niikaua kuni veab on kõik hästi.
Endal on kogemus olemas poest ostetud lisafiltriga mis sai paigaldatud karba ja paagi vahele. Nimelt vahepeal käis tanklast selline kütus läbi mis sulatas filtri sees oleva liimi üles ja see eraldus karpasse. Koju sain 2 pütiga. Andis ikka mõistatada.
Vaata üle paagis olev sõel. Seda näed ka tegelikult paagist taskulambiga kui sul on juba poolkuiv (reservi peal). Kui see on suhteliselt puhas, siis lase kuuskandid lahti karpa alt ja vaata palju sealt kütet tuleb.
Küünal välja pärast esimest käivitus ja käima pole läinud, kas küünal haiseb või on kuiv.
-
AzA kirjutas:Kui vana see aku seal peal on? Puht huvipärast küsin.
Ei oska öelda, see oli peal kui see aasta ratta ostsin
Ardilla kirjutas:Kas see oli muidu esimene paak kütust peale talve?
Mul see kevad tsikkel turtsus ja purtsus ja siis pöörded ujusid ja jõnksutas, panin uue paagitäie sisse ja nurrub nagu loom.
Ei olnud esimene paagitäis, kolm korda olen ise tankinud peale ostu kolme nädala jooksul.
Eks nüüd paistab mis lähipäevil saab. Hetkel töötab. Igaljuhul plaan bensukraan mingi hetk maha võtta ja vaadata ega seal mingit ummistust pole tekkinud.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Mis bandit sul see siis nüüd on? Minu 98 aasta 1200'l mingit muud filtrit peale paagisisese pole. Seega kui sinna ise miski bensiinijaamast ostetud vidin pandud on, siis võta see ka igaks juhuks vahelt. Lisatakistus, mis võib olla juba ammu meil müüdava keemia peale kinni sulanud.
Ei ei, 600 on kindlasti väike filter, paagi all eriti pisike, ma mäletan kuidas ma seda otsisin ja vahetasin. Ja GSXR-il mul ei ole seda filtrit samas on paagis mingi sõel, ja mul on tungiv soov sinna korra sisse vaadata.
-
MarekM kirjutas:Mis bandit sul see siis nüüd on? Minu 98 aasta 1200'l mingit muud filtrit peale paagisisese pole. Seega kui sinna ise miski bensiinijaamast ostetud vidin pandud on, siis võta see ka igaks juhuks vahelt. Lisatakistus, mis võib olla juba ammu meil müüdava keemia peale kinni sulanud.
1996a. 600ne ja filter on kraani ja karpa vahel. Kas on see omaalgatuslikult pandud või mitte, ei tea, õhtul vaatan haynesest järgi kas peab seal midagi olema või mitte. Kui ei pea siis vahetan selle vooliku välja nii, et seda filtrit vahel poleks.
Sellel paagi sees eraldi filtrit pole, ainult kraanil endal on filtrilaadne asi sees.
Ardilla kirjutas:Ei ei, 600 on kindlasti väike filter, paagi all eriti pisike, ma mäletan kuidas ma seda otsisin ja vahetasin. Ja GSXR-il mul ei ole seda filtrit samas on paagis mingi sõel, ja mul on tungiv soov sinna korra sisse vaadata.
Eriti pisike ta just pole, paremalt poolt vaadates on kohe näha seda seal paagi all.
-
- Mode
OEM juhend ei näita selle kohta mitte midagi, peale paagis oleva sõela.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Vaakumkraan/pump ära kontrollida, membraan kinni, vaakumvoolikud lahti/pragunenud?
-
- Mode
alati saab kraani keerata kolmandasse asendisse PRI - mis peaks tagama katkematu pealevoolu, sõltumata sellest, kas vaakum on taga või mitte.
-
Kas see PRI laseb lõpuni või tuleb sellel ka piir ette samast asendist kui ON?
Ma ise kahtlustan, et see RES toru on umbes, sest peale paagi täis panekut pole seda jama enam ette tulnud.
-
- Mode
Juhendis on nõnda öeldud: ON küte kuni reservi piirini; RES on reservist täieliku tühjenemiseni; PRI on siis viimased kaks tilka mis on paagis. Soovitatakse pärast kuivaks laskmist ja tankimist selle peal hoida, et karpad täis voolaksid enne käivitamist.
Väike selgitav pilt 96a. GSF600 kütusepumba kohta. Omal kerin selle üle 2a. sõela puhastamiseks maha ja loputan ka paaki, sest kogu aeg tekib teadmata kohast sinna sodi sisse. Sooja mootoriga suremine oli mul seotud karpade süngist väljas olemisega ja kuskilt sai lisaõhku ka peale. Pärast Motohoovis käimist töötab nagu kulda juba mitu aastat.
-
Tänud skeemi eest. Eks ma asendan selle random filtri uue voolikuga ja tellin sellele kraanile rem komplekti jebaist.
See sooja mootori asi sai eile natuke murtud kuna 50km sai sõidetud ja mitte üks jama, ilm oli ka mõnusalt palav eile.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.