Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
kumar kirjutas:Ega mu just Saaremaa liiklust silmas pidanudki. Rohkem ikka suurlinnade ummikuid. Nus saab tsikkli omadusi hästi ära kasutada.
Ja eks tuleb nendel vähem oskajatel ka üks kord autode vhele ronida. Kust need kogemused ja oskuseid muidu tulevad.
Paljudel ei ole ka ettekujutust mis asi on ummik ja mis asi on suurlinn seega nad ei saa aru millest sa räägid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Ma sõitsin täna Tõrvast Pärnu ühe auto taga. Kas mul on ka õnnestund nüüd lõpuks ometi hälviku tiitel saada?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Jess!
PS. Ma sõidutan ka oma last alates kolmandast eluaastast paagi peal mööda väikseid tänavaid (mõlemad ilma kiivrita)
soovitan hälvikute treeninguks hommikust Pirita teed kesklinna suunas. kes selle autoderivis ära teeb on nimetust väärt. Survival-i aeglusõit on selle kõrval poisike.
kumar kirjutas:Ega mu just Saaremaa liiklust silmas pidanudki. Rohkem ikka suurlinnade ummikuid. Nus saab tsikkli omadusi hästi ära kasutada.
Ja eks tuleb nendel vähem oskajatel ka üks kord autode vhele ronida. Kust need kogemused ja oskuseid muidu tulevad.
Sellegipoolest ma arvan, et on vale nimetada hälvikuks kedagi kes reeglitest kinni peab.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
kalju1 kirjutas:soovitan hälvikute treeninguks hommikust Pirita teed kesklinna suunas. kes selle autoderivis ära teeb on nimetust väärt. Survival-i aeglusõit on selle kõrval poisike.
kõige parempoolne rada jookseb suht sujuvalt ilmselt
Stonekurg kirjutas:veel suurem hälvik on see kes ette trügib ja jalgu jääb
päris hea
vaatasin olin nädal talinnas,piritale oli asja iga päev autoga,siis vaatasin neid tsikleid,1 kord kust ridade vahelt läbi pressis oli kah rolleri vend
-
- Mode
- Tsikkel: LadyInRed
- Tänanud: 188 korda
- Tänatud: 140 korda
- Kontakt:
sigaelmar kirjutas:kumar kirjutas:Loe uuesti tekst läbi.
Lugesin ja mulle tundub ikka, et peetakse hälvikuks kedagi, kes järgib liikluseeskirju....
Jep, sest liikluseeskiri ei kehti pea 5 aastat enam
Ma ridade vahel väga ei sõida, küll aga teen aeglasest liiklusest möödasõitu ja enamjaolt on autojuhid siis vahele lasknud, kui keegi vastu tuleb. Ühe erandiga muidugi, kus vastutuleva auto juht keeras meelga rattad mu poole ja sõitis hästi lähedale, ise midagi röökides roolis. Oh well, leidub igasuguseid
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Täna hommikul kella 9 paiku Vabaduse pst-l oli mul juhus üks arglik lineslpittija nö ära päästa,sest ratturina autoroolis aimasin ta tegevust ette.Oli mingi sinine ratas.
Mul oli plaan kiirendada liikudes vasakus reas,sest minu eest läks auto vasakule ära.Tüüp rattaga oli juba ammu paremas reas minust poole auto jagu tagapool nillinud,sest tal puudus julgus autodevahel hooga liikuda.Just sel hetkel, kui jalg juba gaasi vajutama hakkas tajusin,et nüüd ta keerab ette ja jõudsin veel tagasi hoida.Suunda ta muidugi ei näidanud ega kuidagi muud moodi arusaadavaks end ei üritanud-osanud teha.Oleks ma vajutanud,nagu ma,seda tavaliselt teen,oleks tüübi ilmselt bussi alla hunnikusse lükanud.Kas ta sellest ka aru sai ei oska arvatagi.Oleks seal minu asemel olnud keegi, kes ei oleks seda manöövrit osanud oodata, oleks selle tegelase päev ilmselt teisiti alanud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
iSlanderEST kirjutas:sigaelmar kirjutas:kumar kirjutas:Loe uuesti tekst läbi.
Lugesin ja mulle tundub ikka, et peetakse hälvikuks kedagi, kes järgib liikluseeskirju....
Jep, sest liikluseeskiri ei kehti pea 5 aastat enam
Ma ei leia riigi teatajast sellist kohta, kus oleks kirjas et see lubatud on.
sigaelmar kirjutas:Ma ei leia riigi teatajast sellist kohta, kus oleks kirjas et see lubatud on.
Jätame kõrvale selle, mis riigi teatajast leitav on ja mis mitte.
Küll aga pöörame tähelepanu sellele, et Eesti õigus töötab printsiibil mis pole keelatud, see on lubatud.
urmas66 kirjutas:Täna hommikul kella 9 paiku Vabaduse pst-l oli mul juhus üks arglik lineslpittija nö ära päästa,sest ratturina autoroolis aimasin ta tegevust ette.Oli mingi sinine ratas.
Mul oli plaan kiirendada liikudes vasakus reas,sest minu eest läks auto vasakule ära.Tüüp rattaga oli juba ammu paremas reas minust poole auto jagu tagapool nillinud,sest tal puudus julgus autodevahel hooga liikuda.Just sel hetkel, kui jalg juba gaasi vajutama hakkas tajusin,et nüüd ta keerab ette ja jõudsin veel tagasi hoida.Suunda ta muidugi ei näidanud ega kuidagi muud moodi arusaadavaks end ei üritanud-osanud teha.Oleks ma vajutanud,nagu ma,seda tavaliselt teen,oleks tüübi ilmselt bussi alla hunnikusse lükanud.Kas ta sellest ka aru sai ei oska arvatagi.Oleks seal minu asemel olnud keegi, kes ei oleks seda manöövrit osanud oodata, oleks selle tegelase päev ilmselt teisiti alanud.
Täitsa p.... lugu
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Ma ei leia riigi teatajast sellist kohta, kus oleks kirjas et see lubatud on.[/quote]
Maailmas on palju asju.mis pole lubatud.aga ikka tehakse. Ja mu meelest ei pea igat asja näpuga järgi ajama.mis paberil kirjas on.
Tere.Kiidusõnu sellisele küll ei ütle,oleks võinud helisignaaliga ehmatadaküll.
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Minu tervitused enduuropoisile, kes sa täna õhtul Tammsaares K-Raua poe kõrval minust paremalt mööda lendasid. Õnneks nägin sind viimasel hetkel ja jõudsin tagasi tõmmata, vastasel korral korjaksin praegu su riismeid auto küljelt või tagaluugilt kokku.
Ma saan aru, et tsiklimehed tunnevad ennast sellise eliitgängina, kellele võiks kohati veidi rohkem lubatud olla. Ja ega ma selles vallas ise ka päris esimest kivi visata ei saa.
Aga tuimalt lauspunasega ristmikult läbiraiumine - mitte "roosaga" üle ristmiku kiirustamine, vaid seisma jäädes ja siis vastassuunas autode vahel olnud august läbi süstides - rikub seda tsiklimeeste mainet juba veidi liiga palju.
Jah, ma räägin Sinust, uue puna-valge Ducati Multistradaga tegelane, kes Sa sellise liigutuse täna 16 paiku Pärnu mnt-l Delta Plaza juures tegid.
ma vist nägin seda liigutust kõrgelt taevast puhtjuhuslikult...sisuliselt nagu jumal, kuskil seal 13 korruse rõdul vaatasin ka, et huvitavad sõiduvõtted ikka
Kui see oli uus puna valge pikes peak edission multistrada, siis neid peaks küll Eestis ainult üks olema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 36 korda
Imbetsill, kes sa täna hommikul tipptunni ajal Tartus Kroonuaeda pidi üles sõitsid mõõda kõnniteed - sul on ajude asemel tangud rsk. Lapsed (k.a minu oma) lähevad sama ajal Kesklinna kooli seal. Oleks et jalakäia kiirusel veel, aga sa ahv lased nii et tolmab. Teine ratas lasi ees kenasti mööda sõiduteed vaikselt autodest mööd, mahtus küll. Kahju kohe, et teisel pool tänavat olin ja su numbrit näinud.
Tegevus küll muus linnas ja riigis kah, aga kas sellist agressiivset sõidustiili linnas võib ka lugeda hälviku alla
[youtube][/youtube]
esiteks, nagu ka ilmselt video pealt tegelikult näha võid (kui viitsid vaadata veel midagi peale tsiklisti) on see sõidustiil seal linnas suht tavapärane. teiseks, mida sa agressiivsuse all täpsemalt silmas pead? esimese 2 minuti sees nägin ühte, kahte ehk natuke liiga mõttetult järsku kiirendamist ja paari tsipa kaheldava väärtusega pööret, aga kokkuvõttes midagi hirmus agressiivset seal ei olnud kuskilt otsast. või on autode vahel sammu kiirusel liikudes vahede otsimine sinu meelest jube agressiivne tegevus?
ja kolmandaks, ma arvan, et siin teemas ei ole mõtet kuskilt välismaalt pärit juutuubi videote üle arutleda. see pole nagu päris asja mõte kui ma ei eksi aga lihtsalt infoks, et kui kuskil pärnu maanteel on räige 3km pikkune ummik siis mina teen täpselt sama, krutin end autode vahelt läbi täpselt nii nagu parasjagu võimalik on...mille pagana pärast peaksin ma seal rõõmsalt istuma, kulutama aega, närve, kütust ja segama kõiki teisi ummiku nautijaid oma hirmsat häälte tegeva sumpsiga
tundub, et pehmosid on ikka liiga palju peale kasvamas...
-
- Toetajaliige
Lõuna euroopas ja ka Saksa linnades on selline autode vahel kruttimine ,nagu seal videos,täitsa tavaline.Rollud on selles muidugi tegijamad isegi kui tsiklid.Ise reisil olles,kohvritega ei mahu muidugi igaltpoolt läbi,aga kui on kust läbi mahtuda,siis seda on tehtud alati.Nice kandis ja mujal Vahemere ääres teisiti ei sõidetagi minu arust.Tallinnas olen ka sama teinud,sest no ei hakka ma ummikus kaherattalisega seisma.
Mis konkreetsesse videoesse puutub,siis ei näinud midagi taunimisväärset,peale mõne liigse põhjusetta kiiruse ületamise,aga seal teevad seda ilmselt kõik teised ka.
ML-Transport AS
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
AN-400 kirjutas:Tegevus küll muus linnas ja riigis kah, aga kas sellist agressiivset sõidustiili linnas võib ka lugeda hälviku alla
Täitsa normaalne sõit. Ma ei saa päris hästi aru, mis ta sinu arust valesti tegi.
Tähelepanekuna, et tal olid jube lahedad peeglid, mida sai "spliti" ajal nupulevajutusega kokku lappida.
Vaatasin siin rattaid ja leidsin sellise kuulutuse http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2008367
Lisa informatsiooni lugema hakates tekkis väike Déjà vu hetk, siis aga sain aru et kuulutuse sisu on minu müügi kuulutusest copy paste tehtud, välja arvatud see lisade jutt Andekusel pole piire
-
- Toetajaliige
KevinH kirjutas:Vaatasin siin rattaid ja leidsin sellise kuulutuse http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2008367
Lisa informatsiooni lugema hakates tekkis väike Déjà vu hetk, siis aga sain aru et kuulutuse sisu on minu müügi kuulutusest copy paste tehtud, välja arvatud see lisade juttAndekusel pole piire
Et,siis nagu keegi müüb oma ratast sinu koostatud tekstiga või müüaksegi sinu ratast?Esimesest variandist võib aru saada,pole piisavalt vaimseid võimeid,aga teine variant oleks kahtlane.
ML-Transport AS
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
AN-400 kirjutas:Tegevus küll muus linnas ja riigis kah, aga kas sellist agressiivset sõidustiili linnas võib ka lugeda hälviku alla
Ma kujutan ette kui see Delfisse lekitada koos pealkirjaga et tsiklimehed peavad sellist sõidustiili normaalseks... Oioioi mis kommentaariumis toimuma hakkaks Kõik Automi sõidumeistrid tuleksid mööda juhtmeid teid kägistama.
Aga minu arust ka, arvestades konteksti, ilmselt norm liikumine. Natuke võib jääda mulje et krdi kiire on mehel aga.. vb ongi. Ma küsiks selle kohta - kas keegi kannatas kahju? Kas keegi jõudis hiljem kuskile sest tsiklimees splittis täiega? Mis kiunute siis? Enne kui keegi jõuab kiunuma hakata
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Mulle torkas ka tema kiirus silma. Aga sellises tempos splittimine pole riikides, kus sõit kaherattalistega on aastaringne tegevus midagi erilist. Mina küll ei jõudnud Itaalias linnades ega Londonis ülejäänud kaherattalistega autode vahel sammu pidada. Nad olid lihtsalt nii häbematult vilunud ja kiired.
Jah, splitid seal kõigeaeglasemana paar nädalat ja pärast koju tagasi jõudes on tunne, et ise nagu hoiad rahulikku tempot aga kogu ülejäänud liiklus käib aegluubis nagu Matrixis
Anoh, nagu soomlased ütlevad, maassa maan tavalla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.