Eksam väljaspool Tallinnat Mai-Juuni 2016
Re: Eksam väljaspool Tallinnat Mai-Juuni 2016
jkristjan kirjutas:Euro hinda ei tõsta! Tuuliku tn platsil kus ma autokooliga käin on 45 minutit 9 EUR ehk siis 2 korda järjest 18 EUR ehk 281 EEK, et algajana kõik korralikult selgeks saada teed näiteks 10 korda platsi ja selle eest tuleb maksta vanas rahas u 2800 EEK.
Mul on kahtlane tunne, et neil on kokkulepped ja nad jagavad seda raha autokoolidega, sest muidu vaba turu korral tasuks selliste hindade juures osta üks krunt kasvõi vanalinna, ära asfalteerida ja hakata ise seda teenust pakkuma.
Need platside hinnad on tõesti päris koletud kuid konkurents dikteerib hinna. Võta selline plats ja rendi välja parklana ja teenid kindlasti rohkem. Kui veel "mehitatud valvega" nagu need platsid päevasel ajal on, siis maksab veelgi rohkem.
Moto platside puhul on probleemiks ennekõike 50km/h põiketesti rada, kus on vaja hoovõtuks ja pidurduseks ruumi.
Seda, et autokoolidega koostööd tehakse ma ei usu -- enda koolitaja oli samuti suhteliselt vastane selle platsi omanikule ja nendele hindadele, aga teha pole midagi sest muid variante ei ole.
Aga tõesti tegid platsil 10 tundi! Ma sain küll kahe tunniga selle piisavalt selgeks. Kogu koolitus mahtus 10 sõidutunni sisse ära....
Aga eks see on individuaalne.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.