v strom 1000 tühikäik
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: v strom 1000 tühikäik
Piipz, sul ikka miski jama, kui kulu nii suur Tõin 10a tagasi enda oma poest, sõidan pea alati kohvritega, ise 150kg, kaaslane sabal ja üle 5,6 pole paagist-paagini kulu veel näinud( üksi koos kohvritega Rootsis, kiirusel 140pluss jäi samuti kulu piiridesse). Samas, kõige pisem oli Norra küngastel 4,8, kooslus sama-ratas pluss ca 300kg reisijaid-pagasit aga tempo.... Seega 400km on alati välja vedanud tankimiste vahel. Teema algatajal ikka uus õhufilter masinas? Igatahes kõlab lekete järgi see värk...(lugesin nüüd, et filter oli otsas...) Samas on kellal vist mingi 25 tuhat ja peale õli- filtrite vahetuse on korra vahetatud ketijooks ja kaks rehvijooksu...muu on kõik nagu tehasest...töötavat asja ei tohi ju segada
Olen sõitnud mitu jagu ka 650-sega, kui matkata ei plaani, vahetaks enda oma välja, mulle meeldis, hoolduste osas ei oska rääkida. Oli kuidagi kergem ja mõnusam mootor, 1000-ne on minu jaoks pigem matkamiseks, mudas oli sellega , kruusal vahet pole.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.