Soojemapoolsed kindad.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Soojemapoolsed kindad.
Motomarket kirjutas:Selleks, et kindad natukenegi hingaks, tuleb valida GORE-TEX membraaniga kindad. Igasugused muud alternatiivsed ja odavad membraanid annavadki tulemuseks niiske sisevoodri. Hind on võtmesõna- tahad odavat kinnast, saadki odava. Tahad parimat, vaata GORE-TEX-i poole. Kes on need etapid läbi käinud, saavad aru, millest jutt.
Ma ei ole nõus selle väitega. Hosianna GoreTexi aadresil pole õigustatud. Mul on Streetmotost ostetud Gloveri veekindlad, soojad, tekstiilist kindad. Lisaks sellele, et nad peavad ideaalselt 3 tundi ilma vähimagi probleemita paduvihmas vett on nad veel mõnusalt soojad ka. Membraaniks on märgitud mingi muu "Tex". Maksid ostu hetkel 700 EEK (44€). Samas on mul ka Heldi nahast ja GoreTex membraaninga kindad hinnaga ca 110€. Nendega üle tunni-pooletistkümne küll vihmas ei sõida ilma et vett hakakkaks sisse pressima. See on mul üks viletsamatest kindaostudest üldse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.