Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Rumalad küsimused 2
oil kirjutas:Raitsraisk kirjutas:oil kirjutas:Vaja telefonile uut akut. Kohapealsed poed müüvad max 1400 mAh akusid. Ostsin ühe, vananeb üsna kiiresti ja vastupidavus kehv.
Mõtlesin osta Ebayst originaalaku uuena. Hinnad odavad, alates 5 eur kuni mitmekümneni. Silma jäid aga sellised über-hiinakad, hind samuti stiilis 5-50 € kuid mahtuvus kirjade järgi mega.
http://www.ebay.com/itm/2680mAh-Li-Ion- ... XQeKNTMpTo
Kooliraha poleks suur, et järele proovida, kas nad ehk vähemasti nii hästi vastu peavad kui kohapealsed vuhvlid või originaalid... aga oskab keegi kogemusest öelda, oleks see tellimine 100% aja ja raha raiskamine?
Minu kogemused ütlevad , et fifty-sixty. Sony Ericssoni nutikale tellitud aku kestis kehvemini kui 2 aastat vana, hind oli 6 euri ja ei viitsind protsessima hakata. Eks nad tänu mitte viitsijatele hästi elavadki.
Nokia 3310-le tellisin 3 korda ja kohale pole siiamaani jõudnud. Keskmine hind jäi ka 5 euri kanti. Kõigilt kolmelt protsessisin raha tagasi , suhteliselt tüütu edasi-tagasi kirjutamine. Lõppeks tellisin Saksast,
ikka läbi ebay , 15 eurise aku , mis jõudis kohale 4 päevaga ja kestab ca nädala. On see selle telefoni puhul palju või vähe, ei oska öelda, aga ise olen veel rahul.Ee... palun selgita. Sa võrdlesid minu küsimuse vastuseks suvalisi ebayst tellitud mobiiliakusid või oled sa tellinud neid väidetava ülisuure mahtuvusega akusid?
Ei rääkinud küll samadest über-akudest, aga 5 eurised hiina tooted panen samma patta ehk siis sa ei tea kunagi kas põrsast kotis ostes on kott tühi või on seal pesukaru.