BMW R 1200 GS ADV tagaamort

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 80 korda

Re: BMW R 1200 GS ADV tagaamort

Lugemata postitus Postitas KIBU »

urmas66 kirjutas:

Ma ei tea kui ekstreemi sa sõidad ja mis amort seal on.Ja ega see ratas pole mulle ka tuttav teema,aga kes jälgis http://www.yhelteljel.ee toimetusi need teavad,et remontida neid sai, aga Margus on seal sellise lause kirja pannud.

"Wilbers (kooles kohe alguses) Öhlins (kah puruks) HYPERPRO (ainus vastu pidanud) tagaamort."

Kust neid saab ei tea,aga eks kuskilt ikka.

no nii hirmus see lugu Gessu amortidega kah päris ei ole. 1200 ratastel peab originaalamort üldjuhul vastu küll.
esiteks oli maailmarändurite rattaks kaks põlvkonda vanem mudel ehk 1100gs. teiseks tuleb silmas pidada sõidetud maastiku iseloomu, ratta kogukaalu ja järjest läbitud päevatee pikkust. lisaks temperatuur. mürki ei julge võtta, kuid loogiliselt võttes põhjustab amordi rikke enne loomulikku kulumist liigne temperatuur. rasketes oludes läheb amort väga kuumaks.

küsimus on pigem mis aasta rattaga tegu ja sellest tulenevalt kas amordi remont on mõtekas arvestades kasutatud amordi hinda. loomulikult tuleb remondi täpse hinna teada saamiseks amort lahti võtta ja selleks tuleb pädev mees kõigepealt leida. tasub küsida Aadu Sikku käest ma arvan. 5091059. ja no kui remontijat ei leia siis jääb ju enivei ainult teine amort osta. kui otsest vajadust ägedama amordi järele pole ja arvestades et aftermarket maksab ca 1000,- ja kasutatud ebays umbes 150,- siis kannatab kasutatud osta ma leian.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”