LS muudatus: lubada A-kategooria sõidukid ühissõidukirajale → Re: LS muudatus: lubada A-kategooria sõidukid ühissõidukiraj

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 248 korda
Tänatud: 611 korda

Re: LS muudatus: lubada A-kategooria sõidukid ühissõidukiraj

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Iseenesest usun, et algatus on tehtud heas usus ja lootuses maailma paremaks teha, aga ausalt öeldes jätab see natuke nagu abirataste taotlemise mulje. Reaalselt need, kellel mõistus peas ja kasutavad tsiklit igapäevase transpordivahendina, spilitivad ka praegu ohutult kuidas vaja ja kuhu vaja - krt isegi mina oma keskmise peetriküla krundi suuruse tsikliga suudan, ja ma olen jummalast koba. Kui nüüd terve bussirida ametlikuks tsiklite mängumaaks kuulutada, siis muutub see ilmselt Viru ring - Viimsi Statoil liini kündvate "pühapäevasõitjate" kiiruskatserajaks, mis ei edenda küll mingit kultuuri ega ohutust kuskilt otsast. Kui ülejäänud liiklus seisab, siis normaalne, teiste juhtidega arvestav ja muidu ohutu spliti kiirus on 20km/h, mitte nii et trahh paremalt piki bussirada 60-ga mööda - aga katsu sa seda loogikat seadusesse ja mõistusesse kirjutada, kui juba bussirajal liiklemine lubada.

See on selline üldine noore ühiskonna haigus, et ego koju jätmise ja "palju häid lambaid ühes laudas"-meetodil kokku leppimise asemel nõuab igaüks endale mingit eristaatust, millest tulenevaid õigusi saaks siis hiljem laia kaarega teistele demonstreerida - taksojuhtide ülbus bussirajal on juba hoiatav näide.

Ja tavaline splittimine on juba praegu täiesti ok, kui seda maitsekalt teha ja bussi mitte takistada, siis ei huvita küll ühtegi patrulli et kas sa olid nüüd 10cm ühel või teisel pool joont, sh bussirada eraldavat joont.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”