Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
s**t usb laadija, olen käinud seda teed. Viskasin minema ja ostsin HTC originaali, enam ei sega raadiot
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso Trail 650
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 4 korda
Piipz kirjutas:s*** usb laadija, olen käinud seda teed. Viskasin minema ja ostsin HTC originaali, enam ei sega raadiot
Täiesti nõus. Segas raadiot koguaeg, nüüd, olude sunnil, pühapäeva õhtul pole just palju poode avatud, ostsin ka HTC oma. Maksis kõvasti rohkem, aga enam raadiot ei sega
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:s*** usb laadija, olen käinud seda teed. Viskasin minema ja ostsin HTC originaali, enam ei sega raadiot
tõsi ta on. Kes ei saa aru, miks kallim parem on, siis üks vana nämmutatud link aitaks ehk paremini mõista: http://www.righto.com/2014/05/a-look-in ... ricey.html
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Melx kirjutas:Kuidas koduste vahenditga liimi jäljed värvilt maha saada ? WD40 toimib, ...siis ?
Sõltub liimist, aga piduriketaste puhastusvahend alati abiks. Mina kasutan Motipit, seepärast, et nurga peal poes on alati olemas.
Eriti kunnilt toimib pigieemaldamisvahendina
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
AzA kirjutas:Melx kirjutas:Kuidas koduste vahenditga liimi jäljed värvilt maha saada ? WD40 toimib, ...siis ?
Sõltub liimist, aga piduriketaste puhastusvahend alati abiks. Mina kasutan Motipit, seepärast, et nurga peal poes on alati olemas.
Eriti kunnilt toimib pigieemaldamisvahendina
Pole konkreetselt proovinud aga kas see veidi kange pole laki ja värvi jaoks ?
Peab vast proovima fööniga soojendamist ja õrnalt nühkida, kui saab minimaalseks siis võiks isegi niisama kerge lahustise lapiga kiirelt üle tõmmata.
Ohverdan bensiini !
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Melx kirjutas:AzA kirjutas:Melx kirjutas:Kuidas koduste vahenditga liimi jäljed värvilt maha saada ? WD40 toimib, ...siis ?
Eriti kunnilt toimib pigieemaldamisvahendinaPole konkreetselt proovinud aga kas see veidi kange pole laki ja värvi jaoks
?
Peab vast proovima fööniga soojendamist ja õrnalt nühkida, kui saab minimaalseks siis võiks isegi niisama kerge lahustise lapiga kiirelt üle tõmmata.
Autovärvidega tegelevates poodides on olemas selline asi nagu silikonipesu, see eemaldab ka enamuse klepsuliimidest.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Melx kirjutas:Kuidas koduste vahenditga liimi jäljed värvilt maha saada ? WD40 toimib, ...siis ?
3M jms Citrus Cleaner
PRF label off - näiteks saadaval Oomipoes
Mis Aprilia Pegasol viga on, et neid nii palju nii odava hinnaga müügis on nii Eestis kui mujal?
Pole tal sittagi viga, lihtsalt hea algaja ratas, ju siis on paljud algajad võimsamate peale üle läinud.
http://www.hojtorget.se/honda/cbr_600rr/22621
Millest võib tuleneda nii odav hind? Kas pelgalt läbisõidust? Või on tegu mingi skeemiga/sissemaksega?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Viimati uuendatud-2013 18.05
Kunagi kukkunud....
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
- Kuidas kõige lihtsamalt saada seinast maha vinüültapeet?
- Teab keegi kust pühapäeval tapeediaurutajat saada?
- Kas see üldse töötakski vinüültapeedil?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Vinüültapeeti tõmmati kuivalt maha vist. Pärast see, mis seina jääb, saad sooja veega maha. Üks variant on pihustiga tapeeti kasta, teine ja kiirem/effektiivsem variant on värvirulliga sooja vett peale kanda. Teed 2 paani märjaks, niikaua kui 2. paani saad kastetud on esimesel paanil vesi liimi ära lahustanud. Siis lükkad kas pahtlitabidaga maha või tõmbad servast kogu paani maha. Mina olen nii teinud. Kõik oleneb, kui vinüül see tapeet on, võid ka kohe veega proovida.
Igasugu tapeedieemaldusvedelikud on raha raiskamine.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Tômba ziletiga triibud sisse ja Hakka rulliga vett seina ajama. Kui vôimalik, siis kaku enne vinüüli kiht niipalju maha kui tuleb.
Kui kuidagi ei Tule osta Handymanist aurutaja
Soovitage head kettalukku või trosslukku või.... Ratast vaja väljas hoida, küll eramaja hoovis, aga lisaturvalisus ei tee paha.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Xenal on head kisajaga ja Abusel sama kisajaga ketta lukud,trossi saab lihtsalt tangidega läbi.
Mul vist üks Abus seisab suht kasutult pean üle vaatama
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
M.T. kirjutas:Soovitage head kettalukku või trosslukku või.... Ratast vaja väljas hoida, küll eramaja hoovis, aga lisaturvalisus ei tee paha.
wend kirjutas:Mul ka eramaja hoovis ja lukk on see.
ma kardan, et sõber kelle hoovis ratas seisab, ei ole sellise lukuga nõus
wend kirjutas:Mul ka eramaja hoovis ja lukk on see.
Mulle jubedalt sellised lukud meeldivad. Aga kahjuks pole see kõige usaldusväärsem lukk. Kuigi etem kui nii mõnigi mehaaniline lukk.
Oma ratastel olen hoidnud peal signat, immot, roolilukku ja piduriketta lukku. Kõiki korraga. Teeb varga elu ülemäära keeruliseks ja pigem otsitakse lihtsamat.
Arvan, et mida silmatorkavam on (korralik) turva- ja lisaturvavarustus, seda väiksem on varga huvi.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Varguste ja lukkude koht lugege "intervjuud" endise rattavarga
See on küll kirjutatud 3 aastat tagasi, aga ma olen kindel, et asjad pole oluliselt muutunud.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Veebis surfides leidsin sellise loogika - " Eelkõige tuleks mõõta planeeritava katendi suurust ruutmeetrites (m2). Saadud tulemus tuleks korrutada 0,2 koefitsiendiga. Saadud kogus on nüüd tonnides, arvestades et kihi paksus on 10 cm." - selle loogika järgi peaks m3 kaaluma 2 tonni. Eks targemad parandavad kui ma eksin.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
efendi kirjutas:Veebis surfides leidsin sellise loogika - " Eelkõige tuleks mõõta planeeritava katendi suurust ruutmeetrites (m2). Saadud tulemus tuleks korrutada 0,2 koefitsiendiga. Saadud kogus on nüüd tonnides, arvestades et kihi paksus on 10 cm." - selle loogika järgi peaks m3 kaaluma 2 tonni. Eks targemad parandavad kui ma eksin.
Suurusjärk on õige aga seda tihendatud asfaldi puhul. Freesasfalt puistes võiks jääda sinna 1.8 t/m3 juurde.
Luku teemaga haakuks ka mul rumal küsimus, mul rattal tore jälgimisvidin peal ja ratast liigutades või juhmeid lõigates või määratud geopiirkonnast liikudes saadab SMS jama vaid kuidas eristada oma LG G3-es SMS maili teatest teise helinaga. Muutes rühma ja helistaja helinat ei muuda see sõnumite helinaid, mingi äpp olemas ?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
hary kirjutas:Luku teemaga haakuks ka mul rumal küsimus, mul rattal tore jälgimisvidin peal ja ratast liigutades või juhmeid lõigates või määratud geopiirkonnast liikudes saadab SMS jama vaid kuidas eristada oma LG G3-es SMS maili teatest teise helinaga. Muutes rühma ja helistaja helinat ei muuda see sõnumite helinaid, mingi äpp olemas ?
Installid mõne automatisserimisäpi, mis SMS'i sisu järgi oskab täiendavaid trikke teha.
https://play.google.com/store/apps/deta ... fttt&hl=en
https://play.google.com/store/apps/deta ... mate&hl=en
https://play.google.com/store/apps/deta ... ooma&hl=en
https://play.google.com/store/apps/deta ... id.taskerm
Piipz kirjutas:Kui palju umbes kaalub kuupmeeter purustatud asfaltit?
Akrediteeritud labor on saanud erimassiks 2,503 Mg/m3. Ehk siis maakeeli ilma õhuaukudeta on 2,5 tonni kuupmeeter. Kogemus näitab, et suudetakse tihendada seda ca 10%-15% poorsuseni. Maakeeli: tihendatuna on teoreetiline mahumass ca 2,2 tonni kuupmeeter.
Märkusena: puistetihedus 0% niiskuse juures on 1,15Mg/m3.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Selline küsimus, et kas need pinlock uduvastased "siseklaasid" on kõik ühesugused või peab otsima konkreetsele kiivrile sobiva mudeli?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Maaks kirjutas:Selline küsimus, et kas need pinlock uduvastased "siseklaasid" on kõik ühesugused või peab otsima konkreetsele kiivrile sobiva mudeli?
Osad on mudelipõhised, osad universaalsed.