LED lisatuled ja dimmer

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: LED lisatuled ja dimmer

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Piipz kirjutas:

No ja arvad, et gaaslahendusega tuli tohib olla või :) (käisin just autoga ülevaatusel ja unustasin ära, et xenon pirnid on sees, siis ülevaatuselt läbi ei lastud, paberile oli kirjutatud "kasutab kaas lahendusega tulesid").

Tegelikult võid võtta Coca-Cola purgi ja selle lükata tulede otsa ja on lihtsalt kaunistus (peaasi, et on eraldi välja lülitatavad).
Miks ma dimmeriga mässata tahtsin ongi see, et ma ei taha, et nad lähituledega koos otseselt midagi valgustaks, vaid et lihtsalt natuke mind märgatavamaks teeks.
Selle mini-dimmeriga öösiti vastutulevad autod igatahes vilgutasid, seega seda ei soovita, vähemalt nii võimsate tuledega mitte, muidu on see hea pisike küll.

Ma oma rattal ei hakka kindlasti midagi vahetama,see oli lihtsalt soovitus,kui genekas lisa hlogeene vastu ei pea.2x halogeen 110w versus 2x hid 70w.
Need sinul kasutuses olevad ei mahu mul hästi ära ka,ei leidnud neile head kohta.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”