Tsikli pesemine
No nii, aeg on sõnu süüa.
Täna tekkis vajadus üle aasta aja ratast pesta lasta. Läksin jazzi, küsin tüübi (üpriski umbkeelse nagu hiljem selgus) palju tsikli pesu maksab, vastus "100eeki", okei, sobib, teeme ära.. Ajan ratta sisse, loen sõnad peale, et suure survega ei peseks ja kellade ja sissepritsega ettevaatlikud oleks, tüüp kirjutas mulle ühtlaselt loetamatus käekirjas tseki millel ainus number mu tsikli number oli. Jõudes kassasse, ütles kassapidaja "200eeki" STOP! "mulle öeldi et hind on 100.-" vastuseks "ei tea, minge küsige üle mis deal on" Sell seepeale kukkus hinnakirjast näpuga järge ajama, et "on jah 200.- hind hoopis"
fakit, kuna ratas pole kroom siis seda pean kalliks, antud juhul ütlesin headaega ja tulin tulema.
Jagage nüüd oma positiivseid kogemusi need kel pole võimalust ise pesta.
Täna tekkis vajadus üle aasta aja ratast pesta lasta. Läksin jazzi, küsin tüübi (üpriski umbkeelse nagu hiljem selgus) palju tsikli pesu maksab, vastus "100eeki", okei, sobib, teeme ära.. Ajan ratta sisse, loen sõnad peale, et suure survega ei peseks ja kellade ja sissepritsega ettevaatlikud oleks, tüüp kirjutas mulle ühtlaselt loetamatus käekirjas tseki millel ainus number mu tsikli number oli. Jõudes kassasse, ütles kassapidaja "200eeki" STOP! "mulle öeldi et hind on 100.-" vastuseks "ei tea, minge küsige üle mis deal on" Sell seepeale kukkus hinnakirjast näpuga järge ajama, et "on jah 200.- hind hoopis"

Jagage nüüd oma positiivseid kogemusi need kel pole võimalust ise pesta.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.