Milline kiiver?

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 248 korda
Tänatud: 611 korda

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Siin teemas pakuti mingeid variante, ma ise ei viitsinud uurida ja tellisin, kuna Bellil on mu pea tehases referentsiks olemas :) Kiiver ise on hästi tehtud ja dual sport kasutusele hästi vastu pidanud. Ma kasutan seda ilma visiirita konfis ka karjääris maaparandustöödel ja selle tõttu käib sisu regulaarselt pesumasinas, lisaks on nokk ilma suurema kärata üle elanud lugematul hulgal okstega kaklemist jne. Ainult pinlock tuli visiiri sisse aukude puurimise teel ise lisada, kuigi mingi 15+ kraadi puhul töötab see nende uduvastane tehnoloogia küll, siis praktikas ei saa ju sõite selle järgi planeerida. Minu jaoks isiklikult on plussiks ka D-ring kinnitus, ei saagi aru mis kana mõnedel teistel tootjatel sellega kitkuda on, et odavamapoolsetele topitakse mingeid imelisi ilmselgelt naiste aluspesust inspireeritud klõpsakaid ja siis kallimatel on D-ringid. Ja see nurgeline otse krossikiivrilt võetud disain meeldib rohkem kui enamiku dualsportide ümaraks limpsitud kuju.

Muidugi mingi tippkiiver ta pole, Velt-ist paar päeva tagasi prille ostma minnes sokutati mulle korra Suomy pähe ja no tunne oli küll selline et no blinn, mu müts kaalub ka rohkem kui see kiiver, aga noh hinnanumber on ka 2x suurem. Samuti pole tuulemürast maanteel mõtet rääkida, seda jätkub :) Anoh Bell on end pea kõigi elualade kiivritega positsioneerinud sinna "hinnad alates" ja kalli kiivri vahele.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”