Kuhu sellel suvel matkate?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Kuhu sellel suvel matkate?
Puttgarden-Rodby laevad sõidavad 24/7 ,öösel küll veits harvemini,aga tipptundidel lausa mitu laeva korraga.Sõidu aeg 45min,Soovitan soojalt,olen seda liini palju kasutanud.Peale seda saab ka Taaniga,teel Koppenhaagenisse, väljaspool kiirteed tutvuda.Teed on head,sileda asfaldiga.
https://www.scandlines.com/fronttab/denmark.aspx
Rootsis ära muidugi E4 mööda sõida,sest seal on 2 pööret 630km peale,Malmö-Stocholmi vahel.Ma soovitaks kohe Karlshamni peale keerata ja mööda ranniku äärt minna.Selline Saaremaad meenutav loodus,lihtsalt ilus ja rahulikud teed.Väga rahustav võiks öelda.
P.S. Putgardeni kaudu minna on kõvasti odavam,sest Taanis on sillad haigelt kallid.Nii jääb sulle ainult Malmö sild teele.Aga sealt ,kus sul kaardil joon jookseb, on 2 tasulist silda ja see suur Nyborgi juures on kõige kallim neist.Elbe tunnel vist on tasuta.Praam on mitu korda odavam.Ma tsikliga ei tea,aga kui autoga on Malmö sild näiteks mingi huk DKK,siis see seal Nyborgi juures mingi 3xkallim vist.Kindlasti saab seda ka netist uurida,aga kallis ta oli.Olen 2x käinud.Aga üldiselt on autoga, Hollandist tulles, Üle Puttgardeni kõvasti odavam tulnud.Sul muidugi puhke reis ja ega see raha pole ka nii suur ,et peaks vahele jätma.Muidu Taani on niisama ka suht kallis,ka praegu meie euro hindadega, meiega võrreldes.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.