Saksamaalt uut mootorratast tooma. → Re: Saksast uut ratast tooma.

Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Re: Saksast uut ratast tooma.

Lugemata postitus Postitas Villem »

mega1 kirjutas:
Henn kirjutas:

Hr Nõel!

Tänud asjaliku ja korraliku teenuse eest.
Vaatamata segastele aegadele, vähemalt üks mees peab sõna. Korralik ratas Saksast ära toodud. Ei ühtegi kriimu ega õlist kämblajälge kuskil.
Kellel teenust vaja, siis minu soovitus on olemas.
Henn

Kui saladus ei ole mis rattaga tegu mida eestist ei leia odavamalt kui saksas....

Odavamalt leiab vast 99% juhtudel, leiab ka sama hinnaga. Asi lihtsalt selles, et mis konditsioonis need rattad on. Nagu eelpool juba kirjutatud, siis korralikul sakslasest müüjal on ka piduriklotside tšekid alles ning 100% hooldusajalugu ratta kohta teada. Eestisse jõuab enamus rattaid müügile kurat teab kust ja seisukorda, rääkimata ajaloost, ei pruugi isegi müüja teada, peaasi et odavam oleks. Lapiga siit-sealt läikima, odol mõnikümmend tuhat maha (või tehakse seda juba enne tema kätte jõudmist) ning rape läheb turu keskmise hinnaga müüki. Sealjuures ilutseb reklaamtekst "500km tagasi tehtud kapitaalremont, KÕIK kuluosad vahetatud!". Ma heameelega maksan siinse 3000€ asemel 4000€, kui ma saan olla kindel, et ratas on tehniliselt korras, tean ajalugu ning lisaboonusena on ka läbisõit odomeetril reaalne.

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”