Matkaplaan 2016 (Eesti saared)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Matkaplaan 2016 (Eesti saared)
andumees kirjutas:Nii palju ,kui ma Saaremaal käinud olen peale olen saanud alati ka jaanipäeval .Plaan ikka telkida .Praami teemat arutage muu teema all.Siin ikka matkamist .Plaanis ikka matkata ja rahuliku tempoga.
Jutt ja soovitus ongi ju sel teemal,et su matkamine oleks rahulik,mitte peavalu praamiga üle saamisel.Miks ma seda bronni ette teha soovitan,on see et väiksematel laevadel saab ka reisijakohtade arv võibolla täis ja võetakse peale ainult reaalselt sellele praamile bronnitud reisijad,ma tean,et on selliseid juhtumeid olnud.Bronn ei maksa ju midagi,lihtsalt pead aja kinni panema.Kuna seda jama jaani ajal on oodata,siis paljud kohalikud jätavad ka autod mandrile ja minnakse nö jala üle.Kui seal ,aga Harilaid+Regula ja meeletu mass,siis on tõsine probleem.
Pühade liiklus algab sel aastal just 22.06-23.06 , siis on seal ka peale sinu rahvast.Keegi ei jäta tsiklit maha niiasama kiusu pärast,aga kui teid on seal 3-5,siis see võtab juba paari sõiduka koha ära.Sama asi või isegi hullem on pühapäeval 26.06 saarelt mandrile saamine.Mul õde oli eelmisel aastal, tagasi tulles 6+ tundi järjekorras.
Et reis kulgeks lahedalt ja saaks sõita ,kannatab natuke ette mõelda.Ma isiklikult juba viimased kümmekond aastat väldin saarele minekut jaani ajal, just selle hullu rahvamassi pärast.Seda on tegelikult ka saarel olles liiga palju,et ennast mugavalt tunda.
Võta heaks või pane pahaks,aga nii need asjad seal käivad.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.