Motomess MOTOEXOTIKA 11.-13. märtsil Tartu messikeskuses

Kasutaja avatar

RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Re: Motomess MOTOEXOTIKA 11.-13. märtsil Tartu messikeskuses

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Priit_IZ kirjutas:

Diskobuss oli lahe? :shock: Ja jah, motomessi ihu ja hing on tuvastatud. Raudselt andsid asjale absoluutse mõtte ka meerikamaa ilma katteta pirukakärud, mis keset saali laialt vedelesid. :bsmile:

Samas, nagu enne ütlesin, mina selle hädaldamise- ja halaga ei ühine. Kes tahtis näha, see leidis midagi. Kui eelmist postitust täpsustada, siis mulle jättis esiteks hea mulje Unic-Moto. Eksponeeritud Arieli ja Indiani polnud enne näinud, aga WL harrikaga ühiselt ühel vanatehnika üritusel koos sõidetud.
Siis oli huvitav mäkkeronijate kamp, kus sai selle aasta võistluskalendri. Samas on alati lahe juttu puhuda EMMK kaadriga. Mopeedikuuris sai ka nostalgitsetud härradega. Nostalgiamoto ürituse kohta sain samuti infot, varem polnud üksikasjadega kursis. Tehaseplasti pole huvi vahtida.

Tõsi, Helsinki messiga ei saa see kunagi võrdväärne olema, kuid mu meelest on see oma koha siinmail leidnud (iseg ilma tünnisaunas laulva Kaplanita).

Kas ei olnud siis lahe, teeksid ise vingema ? Tsikli messile sellised asjad ei sobi loomulikult, exotica pole seda ammu enam, ilmselt lõppes see ãra jah 2014a kui viimati Fredy oma pillidega väljas oli aga usun et need kohad oleks jããnud lihtsalt tühjaks ja vingumist oleks veel rohkem olnud vaadatavuse vähesuse pãrast. H-D pole paar aastat enam kohal olnud jne eks see rohkem laadaks ãra kisub. Sepa turg võiks oma boxiga tulla järgmine aasta nt.

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”