Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.
Loe ajaviiteks seda linki. Superduke pöördemoment on omamoodi õudne paberil
http://www.cycleworld.com/2014/06/30/ap ... fications/
Lõpus tabelitest annab ilusti eri mootorite eripärad ka välja lugeda, ehk siis ca sama jutt, mis eespool rääkisin.
Pane tähele, et tuono on seal too uuem V4, näitajad peaks ca samad nagu vanemal V2-l olema.
Superduke on sellise momendiga, et ilmselt tundub õudne minek olema, aga tegelikult liigub sama kiiresti sajani kui tuono ja pemar. Ja selle tunde eest peab maksma.
Ehk siis tõesti nagu Bastard soovitas, superduke on see, mis sinu nö. tõme ihalusele vastaks, aga tegu on hirmsa elukaga - ole ettevaatlik.
(Teoreetiline jutt minu poolt, ma pole mitte ühegagi neist ratastest sõitnud)
Mingeid soovitusi sulle igatahes ei anna, peamine, et umbes pildi ette saad, mis vahe masinatel nö. on. Mina oma 60 kilose kaaluga lihtsalt ei näe enda sõidustiili juures vajadust neil elukatel.
Muide siuke väide ka - kõik, mis liigub alla 6-7 sekundi sajani tundub kiire. St. 6s vs. 9s sajani on tuntav vahe, aga 3s ja 6s enam nii väga ei tunneta. 4 ja 2 on juba pigem stopperiga mõõdetav kui tunnetatav. Tunned aga pöördemomenti, sestap ka turbodiisel tundub jube vinge kuni käik otsa saab. (Mina arvan nii, minu kogemus).
PS: mu see mootori jutt oli 600-ste kohta.
Aga fun saab sul mistahes aparaadiga olema. Lihtsalt ole nende liitriste kolakatega alul ettevaatlik ja ära varustuse pealt koonerda.
Esimese laksuga tundub poole lahjem kuuesajane koletu aparaadina. Need liiguvad rõõmsalt 3-4s sajani ju ka.
Uuri, puuri kiivrite kohta samamoodi nagu rataste, näituseks on linnas lahtine kiiver krdima mõnus, aga turvalisus jätab soovida.
Selles mõnes muus teemas või ps-in pika jutu kui tahad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.