E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 92 korda
Kontakt:

Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Biker24.ee – „ bitcoinid “

Eeldame, et asjad on tõsiselt hapuks läinud, siis ma pakun seltskonnale alljärgneva lahenduse.
Biker24.ee meeskond väljastab „kinkekaardid” nendele, kellele neid on võlgu (eks.-tsikliomanikule).
Võtame eeskujuks, et tsikkel maksis 1800,- € , siis endine omanik saab 18 tükk „virtuaalne raha”
kinkekaardi (voucher, või ükskõik, kuidas me nimetame seda) vormis. Nüüd saame siin foorumis mingi börs luua kus ostetakse ja müüake neid osakud, näiteks üks omab 25 tükki, mina aga tahan rehvid, o.k. – siis ostan hommikul näikes 3 tükki ja lähen kohapeale ja võtan biker24.ee st rehvid välja.
Nüansid saavad ka niimoodi olla, et näiteks biker24.ee saab igas voucheris näiteks käibemaksuosa sularahaga või kaardiga kätte, seda on nüüd küll mitte minu osa seda skeem detailselt välja töötleda.
Antud skeem on vähemalt „jokk” , tõstab kokkuhoidu tsikliseltskonnas ja annab võibolla mingi võimaluse, et nende nimed ei lähe päris mustaks ja endised tsikliomanikud ei jää ka oma rahast ilma.

Tahan veel mainida, et minu ainukene kokkupuude biker24.ee seltskonnaga oli meeldiv ja sõbralik, võlgu nemad mulle ei ole – ja vastupidi ka mitte.

Edu soovides - Christoph / eetarga

Viimati muutis eetarga, 06 Mär 2016, 12:06, muudetud 1 kord kokku.
Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”