Gruppo MOTO GUZZI Estonia?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 4
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 '06
Gruppo MOTO GUZZI Estonia?
Kes peale minu on veel huvitatud Gruppo MOTO GUZZI Estonia loomisest? Oleks ju vahel tore rattakaaslastega trehvata...
Yamaha X600S Diversion
Re: Gruppo MOTO GUZZI Estonia?
Crescent kirjutas:Kes peale minu on veel huvitatud Gruppo MOTO GUZZI Estonia loomisest? Oleks ju vahel tore rattakaaslastega trehvata...
Aastaid tagasi oli Hannes Võrnol oli tore motoguzzide koduleht, kuhu toona olid motoguzzi kodanikud kogunenud. Ja moto guzzi Eesti osas on minu meelest siiani veel google gruppides kodanikud, kes vahepeal koos igasuguseid üritusi teevad.
Crescent kirjutas:Kes peale minu on veel huvitatud Gruppo MOTO GUZZI Estonia loomisest? Oleks ju vahel tore rattakaaslastega trehvata...
Üks kui teine on vahepeal rattad maha müünud ja seetõttu on seltskond kokku kuivanud, aga kui uusi huvilisi tekib, vast saab jälle hoogu juurde. Üks võimalus oleks näiteks hooaja avamisel Guzzid ritta seada ja siis ka muid plaane pidada.
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Stelvio 1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Ei hakanud eraldi teemat tegema, vast mahub minu küsimus ka siia. Kas kellegil on kogemust Moto Guzzi Stelvioga? Kuidas see monokiige ja rattalaager vastu peavad võrreldes BMW-ga?
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Võite saabi foorumisse alakategooria teha, sest iga guzzi omanik sõidab saabiga. Ei tea kas teaduslik seletus leidub aga välimuselt pidid antud kaks marki kokku sobima
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Kalapea kirjutas:Võite saabi foorumisse alakategooria teha, sest iga guzzi omanik sõidab saabiga. Ei tea kas teaduslik seletus leidub aga välimuselt pidid antud kaks marki kokku sobima
mis jutt see nüüd on. Tean mitut MG omanikku ja neil ei ole teps mitte SAAB, paraku mul on SAAB aga mida ei ole on MG, vaid üks teine itaallane.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Ei taha norida aga multistrada ka just kõige ilusam ratas pole
No hard feelings, lihtsalt norin, kõik on ilusad, kui mitte väljast siis seest ikka
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Kalapea kirjutas:Ei taha norida aga multistrada ka just kõige ilusam ratas pole
Õige. Lihtsalt mõni teine kati on veel ilusam. Selle mts'ga on see häda, et ta on nii kole, et muutub lausa ilusaks.
Ja mis parata, raip, temaga on lausa lust sõita nagu ka MG'ga.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
aaa..seepärast ta seal Saku Suurhalli messil sebiski...Võrno siis
<Aastaid tagasi oli Hannes Võrnol oli tore motoguzzide koduleht, kuhu toona olid motoguzzi kodanikud kogunenud. Ja moto <guzzi Eesti osas on minu meelest siiani veel google gruppides kodanikud, kes vahepeal koos igasuguseid üritusi teevad.
Võrno viibis Saku Suurhallis Eesti Olümpiakomitee asjus.
Aga eks see oli business ja pleasure.
puhh kirjutas:Kalapea kirjutas:Ei taha norida aga multistrada ka just kõige ilusam ratas pole
Õige. Lihtsalt mõni teine kati on veel ilusam. Selle mts'ga on see häda, et ta on nii kole, et muutub lausa ilusaks.
![]()
Ja mis parata, raip, temaga on lausa lust sõita nagu ka MG'ga.
Maitseasi, ma võtaks Multistrada pikema jututa ligi ja igalt tootjalt võiks välja tuua ratta mis oluliselt koledam. No peaaegu igalt tootjalt a
Keegi võiks ducati estonia kah juba ära teha, praeguses pole mingit aktiivsust
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Kui keegi soovib siin, bikeris suletud gruppi teha, siis andke teada. Meil mõned toimivad on ja pole takistusi erinevatele huvigruppidele neid juurde teha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.