Mototoobrile sõit
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 155
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Mototoobrile sõit
Üks motoriseeritud nahkhiirtejõuk liigub reedel kella 18:30 Laagri tankla juurest Saaremaa poole. Kel kavatsust samal ajal sinnapoole liikuda võivad ühineda.
-
ma olin ka laupäevase saju ajal üks neist ulludest, kes pangapanga poole vurasid ja sellest kujunes peaaegu et offroad kroomiga. Igatahes tagasi laagrisse jõudes polnud enam võimalik eristada kroomi värvitud pindadest. Aga pärast sai taas kõvasti õlut timmitud ja ikka oli hea. Ainult miski nõme mees akkas laupäeva omikul varavalges telgikõrval paugutama ja see ei põjund kindlasti haigetele peadele ästi
Ja saun oli ka tore, kuigi soojusest kippus vajaka olema.
Ja saun oli ka tore, kuigi soojusest kippus vajaka olema.
Väga kroomiläikeline üritus oli. Pilte on mul kahest aparaadist ja kogu rongkäik on Upa ristis pea kaaderhaaval noore sugulase poolt piltidena salvestatud, aga vajavad veidi sorteerimist ja korraliku netiühenduse juurde naasen ka alles paari nädala pärast. Seniks kannatust. Ehk on kellelgi teiselgi midagi avaldamisväärset.
Muljed? Osalesin küll taas ainult paraadis aga mõned eredamad hetked : esiteks õnnestus lõpuks ometi ligidalt näha ja katsuda V-Rod'i ja päris ilusat isendit seejuures. Üllatusena ei olnud ka omanik täitsa võõras.
Siis õnnestus ligemalt pilk peale heita kahtlemata ühe Eesti omapäraseima Honda GL'i eriti omapärasele tuuleklaasile
(pisut harjumatult veider, kuid tõsiselt lahe töö! ) . Paraadi maantee osal sattus juhuslikult (?) otse minu kõrvale üks oranz KTM'i tüüp, kes väsimatult tagarattal sõitmist demonstreeris. Ja minu arvates sugugi mitte halvasti ( jälle
) Peab tunnistama, et trikitamine toimus tühjal vastasuunavööndil, paraadikolonnist võimalikult kaugel ja pika nähtavusega alal, nii et vähemalt mind see küll ärritanud. Oma poiss oli seljakotiks seekord ning klõbistas usinalt tagaistmel kaamerat. Kahjuks küll ei ole mingi totra juhuse tahtel trikitaja kordagi tagarattal kaadrisse jäänud.
Mis veel? Muidugi palju erinevaid ja ilusaid rattaid. Hingega üles ehitatud "emm"-e , kunstniku käest läbi käinud cruisereid jne jne jne. Nagu ikka. Ühel hingesugulasel läks vahetult enne Leisit ka päev paha poolele - üks ilus kroom oli just küljutamast püsti aetud, klaas puru ja kahvelgi vist kööbakas. Loodetavasti pääses juht ise vaid ehmatusega ja paha tujuga ( viimane on õlletoobri abil kergelt remonditav teadagi ). Üritasin abi vajamise kohta küsida ka, aga ei kuulnud tema mind ega mina teda. Jalad olid all ja käed otsas, seega raksasin käigu sisse ja lasime aga edasi.
Minu jaoks Õllemoto siis platsile keeramise kohas lõppeski - viisin ratta ca7 km kaugusele koju ning naasesin juba seltskonna, auto ning kaine juhiga
. Edasi läks asi Õlletoobriks...
PS. Pesamunad said kah lõpuks (moto-)käe valgeks- ATV-dega, mida toobril lahkelt pakuti
Muljed? Osalesin küll taas ainult paraadis aga mõned eredamad hetked : esiteks õnnestus lõpuks ometi ligidalt näha ja katsuda V-Rod'i ja päris ilusat isendit seejuures. Üllatusena ei olnud ka omanik täitsa võõras.
Siis õnnestus ligemalt pilk peale heita kahtlemata ühe Eesti omapäraseima Honda GL'i eriti omapärasele tuuleklaasile

Mis veel? Muidugi palju erinevaid ja ilusaid rattaid. Hingega üles ehitatud "emm"-e , kunstniku käest läbi käinud cruisereid jne jne jne. Nagu ikka. Ühel hingesugulasel läks vahetult enne Leisit ka päev paha poolele - üks ilus kroom oli just küljutamast püsti aetud, klaas puru ja kahvelgi vist kööbakas. Loodetavasti pääses juht ise vaid ehmatusega ja paha tujuga ( viimane on õlletoobri abil kergelt remonditav teadagi ). Üritasin abi vajamise kohta küsida ka, aga ei kuulnud tema mind ega mina teda. Jalad olid all ja käed otsas, seega raksasin käigu sisse ja lasime aga edasi.
Minu jaoks Õllemoto siis platsile keeramise kohas lõppeski - viisin ratta ca7 km kaugusele koju ning naasesin juba seltskonna, auto ning kaine juhiga

PS. Pesamunad said kah lõpuks (moto-)käe valgeks- ATV-dega, mida toobril lahkelt pakuti

Suzuki GSX 750 Inazuma
-
Ka mina olin üsna selle külili kukkuja taga ja siin kohal ütlen korralikke kiidusõnu minu ees sõitnud tüdrukule, kes selle kukkumise pärast peaaegu ise külili oleks keeranud vähemasti tagant vaates liikus ta üsna külg ees ja liiga kaldu, aga õnneks jäi püsti ja mina sain ka veel ilusti mööda ilma et situatsioon veel teravamaks oleks kiskunud - aga juhtub mis teha. Kuid mis põhjusel see kukkuja üldse külili keeras? Pidurdas või ka müksas kedagi?
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Mul sõber sõitis otse selle kroomi ees oma VN-iga.Tema kommentaar oli,et mees ei osanud kolonni sõita vaid kiirendas ja pidurdas kogu aja.
Ja ühe korra magas lihtsalt pidurdusteekonna maha.Et mitte teisele tagant sisse sõita,vajutas ratta kinni ja nii hakkaski kroom üle külje uperpalle tegema.
Ise seda pilti ei näinud,kuna jõudsin alles 20.00 praamiga üle.
Ja ühe korra magas lihtsalt pidurdusteekonna maha.Et mitte teisele tagant sisse sõita,vajutas ratta kinni ja nii hakkaski kroom üle külje uperpalle tegema.
Ise seda pilti ei näinud,kuna jõudsin alles 20.00 praamiga üle.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.