Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.

Lugemata postitus Postitas AzA »

Mina küll ei soovita ei V2-te, R4-ja ega ühepütast, mina soovitan mitte hankida esimeseks rattaks äärmusi, aga mõelda ka mootorilahenduse peale.
Ja cbr600rr on äärmus, tegu on tänavalegaalse rinkarattaga. Sa kaalud tema ostu vaid välimuse pärast ja selle tunde pärast, et kipa on.
Praktilise poole pealt on ta su 50/50 jaoks lihtsalt ebamugav. Seda ütleb sulle iga rattur, kes on linnas ja maanteel sõitnud vastavalt selleks lõbuks ehitatud rattaga. Mina, Mac ja Will pole ainsad, valdav enamik ei viitsi või ei taha kirjutada.

Emotsiooni jutuga võib kurele lennata, kui su ainuke ratas on cb500, siis on selle rihma otsas emotsioon laes ja suu kõrvuni ka krossirajal.
Ainult, et mudavurriga oleks veelgi änksam :bsmile:
Millegipärast on nii, et kui me ise peaksime hakkama valima järgmist masinat, siis kaalume kohe, kas matkame, sõidame kruusa, ainult linna, ainult rinkat ja selle järgi valime masina .... uuele huvilisele aga ütleme nii nagu ise esimese asjana tegime, võta see, mis emotsiooni tekitab.

Inimene tahab 50/50 maantee linna masinat ja seda totaalse algajana. Kulge kamoon 600rr, gsxr ja R6, päriselt nagu ka?
Kas te ise täna teeksite nii? Keegigi?

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”