Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.
Re: Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.
Täiesti pooldan Hr. Kristjani mõtet. Et alguses see minu pakutud bandit on vägagi ok, ja laibakad tal ka juba küljes. Sellega saad tunde kätte, siis proovid teiste tüüpide rattaid veidi, kui load käes. Vaatad mis sulle just rohkem istub. Kus suunas liikuma hakata. Bandit püüab seelikute pilke küll ja veel samas on ta lihtne ja lollikindel. Ja kukkumine ei ole vast isegi gramm odavam
vaid lausa kilogarm, ma siin uurisin ühe gondli külje parandamise kohta, värvimine korraliku meistri juures koos taastamisega 150-200 + kleepsud. OEM kleepsud üheele plastikule võivad vabalt maksta ca 150 €. Samas eks see ratta ost ole üks emotsionaalne värk. Samas autokoolis saab ka juba mingi aimu kätte mis suunas liikuda. Seal käib ju tsikli proovimine hinna sisse
Ja ausalt öeldes, bikega on suht nadi töristada 50 km/h ikka väga keeruline on viisakaks jääda, see on ikka paras töö see enesekontroll ja tagasihoidmine.
Aga seda nüüd ka ei saa väita, et ainult algajad kukuvad. Vahel teevad seda kogenumad mehed ka kes unustavad ettevaatlikuse ja muutuvad veits ülbeks
Minu ratta eelmine omanik just nii tegigi. 20km/h kiirusega trügis ja pidurdas liivapeal esiotsa alt. Tulemus, kannatada saanud ego, mõra õlas ja nüüd juba minu rattal veidi kriime, mis minuarust muudavad ta just selliseks kogenud tsiklimehe rattalikumaks
![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.