Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Tervist,

Mul sõber paneb kohe kohe müüki sellise isendi:

Esmane registreerimine: 04.05.2005
Kategooria: mootorratas
Kere nimetus: mootorratas
Kere värvus: sinine
Mootor: 656 cm 3
Mootori võimsus: 57 kW

LS: 11500 km

Tsikkel ostetud Ramost uuena.

Pilt
Pilt

Esimeseks rattaks küll ja veel. Ning usun, et saad ca 3200 kanti temaga kokku lepitud, ülejäänud raha eest saad endale väga korraliku varustuse. Sa kindlasti kasvad mõne aastaga sellest rattast välja, aga alguses on ta väga hea masin millega tutvuda tsiklite maailmaga ning mis ei vaja erilisi investeeringuid. Mul oli endal ka sama ratas esimene, ning ma käisin sellega ise platsi harjutamas ja tegin ka ark-i eksami (sõber viis tsikli platsile ja tõi garaazhi). Käisin ikka tunde tiirutamas, ja ei pidanud selle eest autokooli härrale maksma ekstra, sõber tegi platsi ikka kordades korralikumalt selgeks, kuna tal ei olnud materjaalset huvi mind kottida.

Lisaks tsiklil on küljes laibakad, mis algajale võivad igati abiks olla.

http://www.auto24.ee/used/2176455 kui sul on see kaalumisel ja oled nõus sellist hinda välja käima siis meelitab see mul oma ratast sulle lausa pakkuma :D ta mul just läbib põhjaliku värskenduskuuri.

Samas suurt vahet pole mis sa endale võtad, kõik on suht kahe kõrva ja randme vahel kinni muidugi võimsam ratas andestab vigu vähem. Ise eelistan sportlikku asendit ja täisgondlit, aga mõni harlivend ütleb selle, peale "pfffffff". Esimene ratas ei jää vast viimaseks. Ega sa esimese naisega ka ei abiellu ju :P keda suudled :D

Väga oluline on mitte osta ratast millese investeerima pead hakata. Hinnad on kõrbedad:

Piduriketas tagas 80-110€
Piduriketas eest tk ca 150-200€ aga neid on kaks :D
Klotsid 25 € sadul.
Sadula simmerid ca 25-40 € paranduskomplekt sadula kohta.
Kett hammakad komplektina arvesta 150 €
Igasugused laagrid jne.

Ja üks asi millest tuleks veidi eemale hoida on Leedu rattad. Nende kohta on siin suht palju kirjutatud, plastikust pidruikatetest kuni tükkidest kokkukeevutatud raamindeni.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”