Odav õli 25a rattale?

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Odav õli 25a rattale?

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Burn7 kirjutas:

Ise panin kunagi valvoline vanasse endurosse kuna Kuressaare Honda keskuses müügimees soovitas. Ütles, et paneb ise ka seda. Peale õlivahetust hakkas sidur 4-5 k2iguga korralikult libisema. P2rast seda vahetasin kettad ja sisse l2ks teine 6li ning viga kadus. Samas mul võis olla viga ka selles, et siduritross ei jooksunud korralikult tagasi kuna selle probleemi avastasin j2rgmise 6000km tagant. Oli teine veidi pahtunud. Tegelt see probleem v6is olla juba varem ja lihtsalt süvenes.

Ma ei saa siduri kohta sama väita. GSX-R'il libises ta mul küll ja juba Motuli sünteetilisega, aga ketastelt olid katted lahti tulnud. Peale terve siduripaki vahetust läks sisse Valvoline Durablend 10W40 õli ning siiani pole enam muret tundnud. Ma kasutan Valvolini juba sellepärast, et paarisaja meetri kauguselt tanklast saab kähku, kui sõitu minnes avastan, et vaja on. Kui peaks Castroli-mees olema, siis vist jääks mõni reis isegi ööseks pooleli, sest Olerex või Statoil ei müü ja väiketanklates pole ammugi. Erinevate õlide kokku kokteilimist ma eriti ei fänna...

Diisliõlisid on ka kasutatud mõne mehe poolt, kuigi liiduaegse monoviskoosse taavetiga on niimõnigi 25 aastat vana jaapani mootor pulli pärast ära ka rikutud.

Samas räägivad paljud, et neil sidur näiteks Castroliga libiseb, huvitav oleks kohe põhimõtteliste Castroli-meeste seiskohti kuulda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”