Yamaha xvs1100 laadimise probleem

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Re: Yamaha xvs1100 laadimise probleem

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Mudelikohane uus kvaliteetne Jaapani pingekas maksab 85 eur. Mitu korda sa neid erinevaid hiinakaid ostad ja katsetad? Pingekas peab kokku sobima ka staatoriga, seega Shadow 750 pingekas ja 1100 Drag-Stari staator kokku moodustavad taas teadmata suurusega kompoti. Praeguse tegevuse eesmärgiks on minu arust küll testida seda, millised erinevad asjad kokku ei klapi ja tööle ei hakka. Mina isiklikult vaataks siiski õige mudeli varuosade suunas, siis oleks kõige lähedasem tõenäosus, et enne suve viga leitud ja asi remonditud saab.

Akut sa niisama ei saagi 100% adekvaatselt testida. Mina võtaksin uue ja korraliku tootja aku ning uue ja õige pingeka ning paneksin siis tsikli käima, testri peale ja fikseeriksin näidud tühikäigul, pööretel, tuledega ja ilma. Mõõdaksin nii pinge näidud kui voolu suuruse ja suuna.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”