Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Macintosh kirjutas:urmas66 kirjutas:Ma olen alati imestanud,et miks kasutatakse neid üli keerulisi ekraanilukkusid,mida ise ka ei suudeta meelde jätta.Pätid ,kes telefoni pihta panevad, teevad selle niikui nii lahti.Aga kaitsata oma telefoni iseenda eest? Ainuke kasulik lukk võiks olla näpujälg(ei lähe meelsest),aga ma ei kasuta seda ka.
Pätid ei tee lukku lahti, pätid pühivad su telefoni puhtaks ning eemaldavad seal leiduva info muutes telefoni müüdavaks ja taas kasutatavaks.
Kaitsed sa mitte telefoni vaid seal leiduvaid andmeid. Enamuse inimeste puhul annab ligipääs telefonile ka ligipääsu postkastile/e-maildele. Viimase kaudu saad sa ligi erinevatele kontodele ilmselt ka krediitkaardiandmetele (kui oled internetist oste sooritanud). Rääkimata muudest võimalikest petuskeemidest.
Ainult poolearuline jätab oma telefoni kaitseta.
Normaalne on sellised andmed meilidest kustutada,millega saab sinu krediidi andmetele ligi(kui saab,aga ilmselt ei saa).Minu telefoniga ei saa keegi midagi sellist teha,sest telefonis ei ole olemas sellist infot,salasõnasid jne.Inimesel on pea selleks ,et oma tähtsad asjad meeles pidada või kui ei seisa siis on ka muid võimalusi.Kui juba telefoni turvapilti ei suuda mällu salvestada,siis pole sinna telefoni ka mõtet midagi sellist talletada,mis kellelegi huvi võib pakkuda.Panga äpiga saad jah ilmselt kontoseisu vaadata(minul teatud summani),aga sa ei saa seal muud midagi teha ilma moiil ID-d kasutamatta.Ja see ei ole telfonist leitav inf.
Selle üle võib muidugi vaidlema jäädagi,aga iga liigutust ei kannata brauseri mällu salvestada.Pane kas või igale poole samad kasutajanimed või paroolid,aga ka see on sellisel juhul turvalisem.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.