Lazer Revolutionile asendust
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Lazer Revolutionile asendust
korke kirjutas:Lgp, Macintosh
Anna andeks ! Tõesti jäi kuidagi märkamata see vägagi oluline nüanss.
Sellisel juhul on väga lihtne pakkuda. x-lite X-1003
Mis puudutab kiirvrite müüki lükkamisest. Ei ole vaja hädasti neid müüki lükkata sest olen hädas kiivrite saadavusega.
Macintosh. Sa oled väga oodatud meie poodi kui võtme isik/kriitik kelle arvamus võib mõjutada maailma pöörlemis suundaMacintosh kirjutas:korke kirjutas:Ma julgeks soovitada nolan N87 sisevisiiriga.
Kuid kui vähegi raha siis vaadata x-lite suunas ja x-702GTMa julgeks soovitada eelnevalt uurida, mida küsija küsis ja milllised soovitused järgnesid.
Mees küsis avatavat kiivrit ja sa pakud kahte kinnist kiivrit lihtsalt põhjusega, et sa müüd neid.
Kamoon, kas tõesti on nii hädasti vaja müüki lükata, et isegi teemassse ei jaksa enam süüvida?PS. Kohustuslik smaili ka ka
Siiralt kahju, et see teave mul varem puudus. See, võtmete ja keerlemise oma. Mulle oleks väga meeldinud juba aastaid varem teada, et suudan maakera pöörlemise suunda läbi minu valduses olevate võtmete jõuliselt mõjutada. Lapsepõlveunistus. [iroonia; teritame natuke keelt]
Aga kui tõsisemas toonis, siis kutse võtan heameelega vastu [ilma iroonita], sest alati on tore näha laienevat valikut. Aga ... millal on pood avatud? Kodulehelt infot ei leia. Kas see on saladus või püüad muidu ostjate elu põnevaks ajada...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.