Bensiinikindel liim/EPO? Bensiinipumba remont.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Bensiinikindel liim/EPO? Bensiinipumba remont.

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Selle konkreetse pumba sees ei ole palju jubinaid. Tagumises otsas on mootor. Esimeses otsas metallist pumbapea kolme auguga, igas augus kolb (sihuke needi moodi), selle vedru ja kõige taga võlli küljes jäigalt kaldus plaat, mis pööreldes korda mööda kolbe vajutab. Kõik. Kui ettevaatlikult toimetad, ei tule kolvid ka pesadest välja. See on nii pagana lihtne ja detailivaene mehhanism, et ma ei saagi aru, mille eest seal nii karmi raha küsitakse. Üks kallimaid pumpasid turul. Lärmakas pealekauba. Ainus jubin selle ratta küljes, mida ma tegelikult ei usalda. Minu masin kuulus muidugi nende hulka, mis pumba veaga tagasi kutsuti. Ja see uus, mis pandi hakkas 1000 km pärast samamoodi lärmama. W650 oli sama mootor, lihtsalt suuremaks puurimata, karpadega, ei mingit pumpa ega pritsungit.... saaks W800 ka sellisena... (unistus), siis oleks õnn täielik.
Selge muidugi see, et võta lahti nii palju kui vajalik ja nii vähe kui võimalik.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”