Yamaha Dragstarile esiklaasi valimine

Kasutaja avatar

teeperv
Tsikkel: R1250RS
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 3 korda

Re: Yamaha Dragstarile esiklaasi valimine

Lugemata postitus Postitas teeperv »

mel09 kirjutas:
teeperv kirjutas:

Tegin mingi skeemi.

Saan ma õigesti aru, et mida püstisem esiklaas on seda rohkem üles õhuvoolu lööb? Mul on küllaltki kaldu ja seepärast ehk tulebki liiga näkku.
Aga kuidas sellise klaasiga turbulensiga lood on?

Püstisem klaas lööb tuule rohkem üles küll aga eks sealt tekibki just jah, turbulentsi rohkem. Vast ilmselt mingist nurgast alates ei toimi ta tänu sellele ka soovikohaselt (ehk siis miks pole kunagi ükski klaas päris 90-kraadise nurga all). Ning mul on kartus, et ka sõiduomadustele ei mõju kuuriukse moodi ees olev klaas hästi, seega seadsin enda oma tunde järgi parajaks.

Liiga kaldus klaasile peaks ehk saama paigaldada mõnd lisa "nokka" / tuulesuunajat. Aga sellest teavad touringu-mehed ilmselt rohkem rääkida. Cruiseriga pole sellise probleemiga kokku puutunud :D

Kõige õigema vastuse saaks vist a) olles kõva füüsik, mõõtes ära nurgad ja tehes vajalikud arvutused või b) tuuletunnelis. Mul pole kummagi võimalust seega ma tegin tunde järgi, soovitan ka teha ja proovida, tsiklid ja isteasendid on erinevad, inimese pikkus mängib rolli jne. Oma silm ikka kuningas :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”