Kohvimasina projekt

raitk

Re: Kohvimasina projekt

Lugemata postitus Postitas raitk »

Keda huvitab ratta edasine käekäik, siis praeguseks on see minu istumise all. Vahetasin ratta Vikii praeguse projektiratta vastu, kuna olin pikalt juba cafe raceri stiilis ratast soovinud. Tuleb tunnistada, et päris äge ratas on, V2 teeb häält mehemoodi ning ratas näeb ka minumeelest päris edev välja. Siiamaani olen väga rahul olnud. Kuigi mootoril pole palju võimsust on see selline paras ratas millega piirangute piires kulgeda. Kuid pole head ilma halvata ning juba esimestel päevadel tuli ette võtta ka remonditöid. Tegemist on ikkagi 30 aastat vana rattaga ning olin sellega ratast soetades arvestanud et tuleb aeg-ajalt näpud õliseks teha. Esimesena tuli vahetada välja starteriharjad. Ja nii see algas.

Vahepeal on ratas saanud uued istmed, seoses sellega on sabaosa veidi muudetud(kaasreisija istme jaoks). Jalarauad, mis olid paigatud liimseguga on välja vahetatud. Lisaks uued rehvid ning esiporilaud, uus spido. Nupud, mis olid enne paagi küljes, said uue asukoha istme all.

Tuleb tunnistada, et eelmisel hooajal palju sõita ei jõudnud, läbisõit võis jääda 500km ringi, mis kulgesid probleemivabalt ning muretult. Siiski on asju, mis vajaksid tähelepanu ning tegemist.

Probleemidest hetkel:
Tagumine amort tahaks väljavahetamist, hetkel on originaal ning see ei ole kõige mugavam. Kui kellegil oleks pakkuda sinna sobivat, võib saata erasõnumi.
Hetkel teeb suurimat muret ikkagi starter, mis on vägagi "lärmakas" ning külmalt tahab paar korda proovimist enne kui hambasse võtab, soojalt läheb kergemalt. Aga kuna see on tüüpviga sellel aastakäigul siis see jääb oma järge ootama.
Uus spidomeeter valetab kiirust 20 km/h. Arvatavasti ei vaheta seda niipea välja.
Elektrisüsteem tahab veidi timmimist. Paar lülitit vahetada mugavamate vastu ning veidi juhtmekimpu kohendada silmailuks.

Kevade saabudes on plaanis vahetada rattal peal olnud õhufilter, mis oli mingisugune koonusfiltritaoline, ning valmistada ka airbox, et uut filtrit niiskuse eest kaitsta. Mõtlesin pleksilkaasi peale, aga eks näis.

Niipalju siis ratta hetkeseisust.
Sel aastal plaanin sõita rohkem ning üritan ka probleemide nimekirjast midagi likvideerida.

Rait

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”