Yamaha Dragstarile esiklaasi valimine
Re: Yamaha Dragstarile esiklaasi valimine
ets0 kirjutas:Mulle isiklikult üldse ei meeldinud see meeletu tuul rindu, võib olla olen nõrk, oma arvates küll mitte väga. Tuuleklaasiga sõit oli märgatavalt mugavam, vähemalt minu jaoks.
Arvan et klaas peaks olema aga kui kõrge, see on omaette küsimus.
Usun, et ka madalam klaas teeb töö ära, lööb tuule enne sinuni jõudmist lahti.
Minu seisukoht on umbes sama -- ilma klaasita on lihtsalt väsitav sõita. TDM-il on originaal klaas näiteks suht kesine. Võtab ära küll kõige hullema tuule ja lühemale juhile võib olla isegi piisaks, aga mulle tuli selle suurem tuule rõhk just kõrile ja see polnud üldse mõnus.
Tegin siis ise plexiklaasist uue ja olen seda aeg ajalt juurde vorminud. Lisaks tegin veel väikese sirmi klaasi üles otsa, mille kaldenurgaga saab mängida (selliseid müüakse muidu poes ka). Tänu viimasele puhub nüüd tuul kiirvi ülemisse osasse aga tekitab ka üle 100km/h sõites turbulenssi. Samas, kui näiteks alla/ette poole kummarduda on turbulenssi ja tuulemüra vähem. Seega mida lähemal klaasile oled, seda parem.
Aga vaateväli peab ikka jääma üle klaasi, muidu läheb teele vaatamine mõnes olukorras käest ära (kui näiteks oled prillikandja + kiivri päikesevisiir + pinloc + visiir =kokku juba 4 klaasi millest läbi vaadata).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.