Mõlk paagis. Osta uus või taastada?

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Mõlk paagis. Osta uus või taastada?

Lugemata postitus Postitas pühak »

Loff kirjutas:

UUS paak on 900€, mitte remont.

Ma pidasingi silmas seda, et remontida on igal juhul odavam, kui uut osta, mis 900 maksab.

urmas66 kirjutas:
Spoiler
Macintosh kirjutas:

Selge. Saab ja tasub taastada.
Konkreetseid kohti oskate soovitada Tallinnas?

Enamus autode keretöödega tegelevaid kohti omab vastavat tööriista,millega mölki välja tõmmata.Yeekimi pakutud kohad on täitsa toimivad.

Kui on teada, et autotöökoda saab asjaga hakkama, siis pole probleemi. Isiklik kogemus on, et teinekord näevad isegi kvaliteetset autoremonti teostavad firmad mõõtmetelt väikeste asjadega kurja vaeva, kuna nad harjunud suuremaid pindasid tegema. Oma tsiklipaagi viisin tuttava tegija kätte, kes üle 10 aasta autosid teinud. Tsiklidetailidest oli minu tsikli paak tal esimene teha. Aega läks ja asja sai, aga mees ütles paaki kätte andes, et kui oleks teadnud, milline töö on ühele pisikesele ümmargusele tünnile peegelpildis ühesugune stiilse kumerusega kuju anda, et ta poleks vist tööd ette võtnud. Aga tegijal oli vähemalt selle üle hea meel, et korraliku kogemuse sai, mul jälle hea meel, et mees sai hakkama ja esimene vasikas ei läinudki aia taha.

Hea, kui asjatundliku tegija leidsid. :bsmile:

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”