Sportliku iseloomuga chopper

rainisk

Re: Sportliku iseloomuga chopper

Lugemata postitus Postitas rainisk »

Oman ise 05 MT-01 poolteist aastat ja olen väga rahul sellega, korralik loom on. MT mootoriks on põhimõtteliselt sama Warriori mootor, natuke moditud. 150nm on max mis tuleb kätte kuskil 3500 pöörde peal, aga 90% sellest jõust pidi olema vahemikus 2000 - 5000 pööret, et ühesõnaga jõudu on tal piisavalt igas asendis. Neid kw (68) ei ole mõtet vaadata, kuna see ei anna siin eestis küll mitte midagi, max kiirus on masinal kuskil 208km/h aga kui palju sa saad sellise kiiruse või rohkemagi sõita.
Rehvide koha pealt võid arvestada, et need kuluvad suht kiiresti, tagumisega võib keskelt läbi arvestada umbes 5000-6000km kanti, olenevalt käe raskusest. Olen lugenud välismaa foorumitest, et mõnel seal on kestnud 12000km, olid vist all Michelin Pilot Road 2-4, aga ma siin proovind olen Pirelli Diablo Rossot ja Metzelder Sportec M5, sain kuskil sinna 6000 kanti mõlemaga.
Masin ise võib olla jällegi mõne jaoks natuke liiga raske, oli vist märgkaal kuskil 270kg kandis, aga minu jaoks ei ole probleemi.
Ka annab mootor edasi suht palju värinat, mis mõnele ei pruugi meeldida. Algul, kui masina otsin, siin ei meeldinud endale ka see ja sai helistatud Yamahakeskusesse, et uurida selle asja kohta. Vastuseks sain, et mida sa ootasid, et see ikka 1.7 V2 mootor ja see peabki nii tegema, et kui tahad vibra vaba, siis võta omale R4. Ajapikku harjusin ära sellega, aga sõbra isa, kes kunagi proovis, ütles, et tema sellisega sõita ei saa, väikse proovisõiduga olid tal randmed valutama hakanud.
Üheks miinuseks paneks veel siia paagi mahu, mis oli mingi 15 liitrit ainult, et tankimist on rohkem, kui osadel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”