Ninja 300, CBR 500 jne - esimene ratas naisele
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Ninja 300, CBR 500 jne - esimene ratas naisele
Miks keegi ei ole veel pakkunud madalduslinkide varianti normaalsele rattale? Normaalne ratas antud kontekstis 600RR, R6, GSXR600
Isiklikult tean kahte tütarlast, kes sõidavad eri põlvkonna R6-tega, mis on madaldatud tagant linkidest ja ka kahvlist. Üks on vist isegi tunduvalt kergem, kui 50kg Ja saab täiesti ilusti sõidetud.
Ses' suhtes on jumala mõttetu jutt, et 300 kuupi ja peab rohkem gaasi keerama, et kiiresti sõita blaablaa- mul oli kunagi CBR600F2 ja pidi võrreldes praeguse Hayabusaga väga palju gaasi keerama, et liiguks, aga näe- toona ei tekkinud mingit sisemist konflikti, kui pikemalt 180ga sõitsin ja nüüd lasen ainult vahel 300 kellale maanteel kulgen 100-110km/h.
Lisaks on päris bikedel kindlasti paremad pidurid ja parem hääl
Kõik ülalkirjutatu sügavalt IMO
J.
Edit: lugesin 1. postituse üle- su küljeluu on ju jumala normaalses pikkuses- Max Biaggion sama pikk
Ise olen 175 ja CBR954 sadulast ulatasid jalad täiesti normaalselt maha- minu point on see, et R6 vajab tema jaoks suht lahjat madaldust.
Edit 2: Mõõtsin oma naise üle- 168cm Sadula normaalseks kõrguseks mõõtsin 74cm. Suvaline ebay link R6 madaldusele, seal lubatakse kuni 4" ehk 10cm madaldust. R6 2005 sadul on 820mm ehk siis saab keerata 720 peale. R6 tühikaal 162kg. Ninja 300 tühikaal- hollaholla- 164kg- mis kuradi 100kg te siin jahute?
Kawasakil on terasraam
Õues on aasta 2016.
Kas on veel fakte vaja, et osta naisele normaalne ratas, mitte mingi junn?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.