Vaidlus kindlustusega ratta turuväärtuse üle
-
Teema algataja - Postitusi: 68
- Tsikkel: Yamaha XV750
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 3 korda
Re: Vaidlus kindlustusega ratta turuväärtuse üle
OK, huvitav arutelu. Natuke ka teemasse hetkeolukorrast. Kindlustus tellis vahepeal "sõltumatult" eksperdilt hindamise. Mees ise üldse kohal ei käinud. Surfas ilmselt samamoodi veidi netis ja vaatas neid avarii järgseid fotosid. Pani veidi tarka juttu juurde ja ütles hinnaks veel vähem kui kindlustus viimaks pakkus. Mina olen ikka oma jonni ajanud, et ma ei taha nende raha ja tahan, et nad korda selle teeksid aga see jällegi liiga kallis nende jaoks. Hetkel poebki kindlustus siis selle sama paragrahvi taha "§ 132. Kahju hüvitamine asja hävimise, kaotsimineku või kahjustamise korral", millest Heikik esimesel leheküljel mainis. Et ühesõnaga kui ratta remont on liiga kallis ja samaväärset uut ratast ei ole kuskilt võimalik hankida siis on neil õigus vana ratta väärtus kompenseerida. Milleks on nüüd muidugi selle eksperdi poolt antud hind.
Mina saatsin neile muidugi jälle mitu linki mobile.de lehele, kus hinnad tunduvalt suuremad ja nüüd ka eestis üks taoline ratas müügis sama hinnaga, mida mina neilt küsin. Hetkel ei teagi enam, kas on mõtet vaielda edasi läbi vaidluskomisjoni või leppida selle pakkumisega. Aega mul nagu on aga teadmisi paragrahvides mitte nii palju.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.