krossikaitsmed tavariiete all, toimib siis ka?
Re: krossikaitsmed tavariiete all, toimib siis ka?
pühak kirjutas:Kui kaitsmevest täpselt selga istuva sõidujope alla toppida, peab vist paar kilo kaalust alla võtma või mahub kaitsmevest vahele ära?
Minu tavalise tekstiiljope alla mahub ilusti, selga saada on natuke raske kuna küünarnukikaitsmete servad kipuvad selle tasku serva taha takerduma kuhu muidu jopesisene kaitse käib, aga ega see vesti küljes olev kaitse suurem ei ole kui tavalised.
Ei tahaks küll igaks juhuks seda kellelegi soovitada, aga ma suvekuudeks viskasin ka jope pmst nagisse ära ja krossisärk kaitsmesärgi peale. Välimus välimuseks, mingit podiseva twini otsas aelevat ahvi nagunii keegi ei vaata, aga sedasi ei pea iga pisema poeskäigu, kohvipausi või muu peatuse pärast jopet maha koorima, et ennast mitte 3 minutiga idioodiks higistada. Kaitsmesärgi käiste maha võtmiseks ei tundnud küll mingit vajadust (ja ega Thoril seda teha ei saagi), see on ikka spordiks mõeldud asi ja õhk käib mühinal läbi igatpidi. Anoh ma olen muidugi selle moodsa ATGATT stiili pooldaja kah. Selga panek on harjununa 4 vilunud liigutust - käed sisse, lukk kinni, klõpsakas kinni, neeruvöö kinni, minek. Päris alguses, tõsi, läks veidi kauem
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.