Mootorratta lisatuled Hiinast → Re: hiinast lisatuled
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: hiinast lisatuled
Piipz kirjutas:urmas66 kirjutas:Ma olen neid igasugu hiina asju ka uurinud,aga ükski neist odavamatest ei ole maanteleegaalsed ja ei viitsi mina neid maha peale igal ülevaatusel kiskuda.
Keegi äkki lükkab ümber selle väite aga kui lisatuled on eraldi lüliti all ja armatuuril on ka nende kohta eraldi tuluke, siis see peaks teoreetiliselt minema töötulede alla. Maanteel jah sõita ei või aga ülevaatusega ei tohiks probleemi tulla?
Lähed ülevaatust tegema, siis lükkad lüliti asendisse Off ja kui keegi kobisema asub, siis võta välja väljatüki määrusest "Mootorsõiduki ja selle haagise tehnoseisundile ja varustusele esitatavad nõuded":
"Kood 208. Töötule laternad
Nõuded:
1) töötule laternate paigutus peab võimaldama piisavalt valgustada töökohta, kuid ei tohi pimestamisega tekitada liiklusohtlikku olukorda;
2) töötule laternad võivad olla teisaldatavad;
3) töötule laterna klaas, v.a alarmsõidukil kasutatavad, peab olema valgust hajutava mustriga. Temal ei tohi olla auto valgustusseadmetena kasutatavate laternate tähistust. Töötule värvus peab olema valge või valikkollane;
4) töötule lülitamine peab toimuma eraldi lülitiga ja sõiduki armatuurlaual peab olema nende märgulamp."
Sinu töötuledaga on võimalikud kaks probleemi: pole märgutuld armatuuuril ja puudub hajuti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.