Arvuti/nutitelefoni abi vaja → Re: Arvutiabi vaja

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Re: Arvutiabi vaja

Lugemata postitus Postitas tazavi »

Rasmusk kirjutas:
mikkh kirjutas:

Korrodeerumise vältimiseks tuleks kogu trükilaat isopropanooliga üle pesta (terve läpaka ülekallamine peaks ka toimima ma pakun). 5l kanister maksis 18 eur, kui mul seda viimati vaja oli.

Täpselt nii. Olen ennegi emaplaate jms komponente "pesnud". Saab asja küll, kui kiirelt liigutada.

ipa on hea, aga kasutage seda ikka õiges kohas :) Piima ja magusa saab lahti fairy ja veega. kõik pulkadeks (prosed, mälud, akupatareid jne küljest), vette, harjaga puhtaks, suruõhuga kuivemaks ja ahju 60 kraadi juurde 3-4 tunniks kuivama. Peale seda jupid kokku ja palju õnne. Klaveri puhul muidugi see ei pruugi toimida, seal olen ise alati kõik kiled üksteisest eemaldanud ja need ka kraani all ära pesnud (kraaniveest parem oleks deioniseeritud vesi, aga paljudel sellist ikka kodus on, kraaniveest ladestunud soolade risk on ka omaette põnev) ja pärast kokku ladunud. Üks läppar võtab olenevalt kogemusest ja vilumusest 3-5h aega pluss kuivamisaeg. Isetegemise rõõm. Aga ärge displeid muidugi vee all leotage, see saab siis otsa. muud asjad aja võib vabalt uputada (mikrofoni tühjakskuivamine ja kõlarite papimembraanid ka ei ole hea mõte vette uputada.

IPA on hea vee eemaldamiseks, kuna teadupärast seguneb ta veega ja ipa vesilahus aurab kiiremini minema. aga ahi on igaljuhul parem lahendus (peate olema kindlad, ei mitte kunagi mitte mingil juhul temperatuur ei savutaks kuskil osas 100 kraadi, sest 100 kraadi juures läheb vesi keema ja kui ta on ksukil komponendi sees, siis võib tekkinud keemisrõhk selle komponendi katki keeta. 60 kraadi juures vesi aurustub suhteliselt aeglasti ja ei teki selliseid jõudusid, mis lõhkuma hakkavad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”