caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Lugemata postitus Postitas AzA »

Tort kirjutas:

Minu meelest on omamoodi äge aga toorikuks on küll kehvemapoolsem ja seda toorikujuttu ei maksaks üldse ajada enne kui midagi ette näidata pole. Harilik "projekt" käib nii - tagaporikas minema, esiporikas pisemaks, mingi ilge lenks, rimakas lühike pütt ebayst või mingi refurbished koledus, sadul pisemaks ja vakstuga nii üle teha et voldid sees, kolleteip, spreiga mustaks ja ongi valmis.

Nii kipub olema. Põhjused on samuti mõistetavad .... eks see rahakott ja oskuste tase annab tunda, olgem ausad, teha oskajaid on tegelikult vähe.
Mille tahes toorikuks sobib tegelikult mistahes vanakooli raudraamiga ratas. Lisaks minu arvates võiks vana klassikat mitte ringi lõigata.
Pildil oleva ratta toorikuid on Eesti paksult täis, hinnad pole eriti kallid, seisukorrad kohati briljantsed.
Võta lihtsalt kätte, tee uus saba, mudi siit sealt .... aga no ei liigu ühtegi :) Mina isiklikult näiteks olen rehvirõhkude alal kõva käpp, sealt edasi läheb kole paljuks.
Antud isend 2006 aasta Hornet, 600RR esiots, enduuroka paak, saba ja latern ise pusitud.

Pilt

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”