Jääpiigid poltidest

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 373 korda

Re: Jääpiigid poltidest

Lugemata postitus Postitas ranel »

will111 kirjutas:

ranel, kas tõsimeeli arvad, et ma ei ole neid protsesse kõikvõimalikul eri viisil juba vähemalt 3 korda läbi teinud? :D esimesed isetehtud spetsrehvid jääraja jaoks sai valmistatud (autole) umbes 17 aastat tagasi. edasi mõtle ise, kas minu jutt on rohkem teooria või rohkem praktika.

kuuskanti tuleb kasutada selle jaoks, et 1) poltide teritamine oleks 10 sekuntit tükk 2) et nende sisse toppimine EI OLEKS aeganõudev. selle tagab ümar pea ja võimalus polt vastava isetehtud "võtme" sisse ilusi jäigalt ja sirgelt ning samas väga kiirelt kinnitada. ma enda arvates kirjeldasin kõiki asju piisavalt täpselt aga no ju siis ikka ei jõudnud kohale.
ja kuuskandi pea alla pannakse lai seib ka, enne kui see rehvi sisse kruvitakse. poldi jaoks tehtud auku ning seibi alla võib veel lasta teatud tüüpi liimi. nii saab edukalt teha ka tubelessina kasutatava rehvi. tagumine ei pruugi alati väga pikalt pidada, esimesega pole mingit probleemi kui korralikult teha.

on mul aimu kui kiirelt käib ringi akutrelli padrun, seda tahtsid küsida? vastus. minu akutrelli padrun käib ringi täpselt nii kiiresti kui palju ma nuppu vajutan. on veel küsimusi selle kohta? kuigi sa võiksid nüüd ka rääkida, mis tähtsust sel on...sest akutrelli ostas on polt vaid sellepärast, et see käiaketta vastu surudes ikkagi enamvähem ühtlase kiirusega ringi käiks...mis tagab siis nö. pliiatsi teritamise efekti. pöörlemise kiirus ei oma mingisugust tähtsust

Mul on lihtsalt kohutavalt raske uskuda, et see praktikast. Mu esimene katsetus oligi kuuskandiga ja samamoodi akutrelliga nagu pliitsit teritades. Puurisin augu läbi ühest metallist, et poldi jäigalt hoida ja akutrelliga lasin seda ringi. Esiteks nii teritades võttis kohutavalt kaua aega, kui 8.8 tugevusega polti üritad koonusesse saada. See oli nii kohutavalt nüri ja aeglane viis, et hakkasingi netist otsima muid lahendusi. Mille peal sa siis lihvisid neid? Kui ei usu, vaata siin eespool olevaid mu poste siin teemas. Teiseks, kuuese kuuskantpoldi ma suutsin ilma seibita läbi rehvi välja kangutada ja kolmandaks lohviga puidupoldiga on juba aasta aega kenasti rõhk sees ja midagi juurde lisama ei pea. Kui kuuskantpoldiga, siis seda võimalust pole, et kui rehv lekib, vaheta sisekumm ära ja kõik tore taas.
Nagu ma enne ütlesin, et teritamine on kõige vähem aega nõudev osa poltpiigi juures. Ma ise hoidsin polti relaka peal. Ma ei lase polte koonusesse, vaid püramiidi. Kuskil 3 sekundit ühte külge ja vahetus. Kokku lased siis neljast küljest.

Relakas oli samamoodi kinnitatud nagu siin.

http://nagi.ee/photos/hevimees/9558321/

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”