Jääpiigid poltidest
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Re: Jääpiigid poltidest
kolp kirjutas:Tõstaks vana teema jälle üless , sest äkki on lootust ,et uuel aastal tuleb ka veits külmemaid ilmasi. Teema olen küll läbi lugenud aga huvitab millised need betoonikruvid välja näevad ,millest ühed piigi oma baigile kruvida. Või on ikka targem 8 poldid teravaks ajada? Ja muidugi kui kellelgi on mingid poltpiigid baigile müüa võib vabalt pakkuda , veljed siis 17 tolli.
Kui tahad, siis ma võin sulle jooksu teha. 350 eur küsiks jooksu eest. Materjalid ja rehvid tood ise
Aga muidu kui ise tegema hakkad, siis pead kitsama rehvi otsima, kui tegelikult kiige vahele mõeldud. Ma tegin enda omadele 140 laiusele, mis on tehasemõõt. Nibin nabin läks vahele, sest poldid teevad seda rehvi natuke laiemaks. Endal kadus pidamine alles siis ära, kui nii palju sai kallutatud, et panin sumpa peal hakkas libisema.
Neid kahte rehvi ma tegin umbes 24h.
Muidu suht nüri töö on neid teha. Kui teha, siis kasutada lihvimiseks korralikku lamellketast. Odavatega lihvid pead vaid 20-30 poldi järel vaid siniseks.
Teine asi on, et kui võtad rehvi toorikuks, siis pigem olgu sellel natuke rohkem mustrit, kui vähem.
Üldiselt poltpiigi tegemine on suht harjutamise küsimus. Esimese korraga pead saama kohe mutri peale kinni. Kui seda ei saa, siis puidupolti on äärmiselt kehva samas augus uuesti katsetama hakata.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.