Viimased 100 motoreisiraamatut müügis!
Re: Viimased 100 motoreisiraamatut müügis!
Oo, ma olen meeldivalt üllatunud. Eestlased tavaliselt ei kiida midagi ega kedagi.
Väljendidki meil ju sellised: kui midagi on väga hea, siis eestlane ütleb: "Pole paha!" või "Ei saa laita!"
See oli väga kallis projekt ja ikkagi on ta suhteliselt pealiskaudne, nagu ka mitmed kriitikud on märkinud. Aga minu mõte oligi panna lipp püsti algusesse: kui sa istud kodus diivanil ja pähe kargab mõte "Sõidaks kuhugi!", siis võid raamatu lahti lüüa ja näpu suvalisse kohta asetada ja saad mistahes Euroopa riigi kohta esimese soovituse. Kui sulle maa rohkem meeldib, siis selle jaoks on juba põhjalikud reisijuhid.
Kui ma kunagi peaksin teise väljaande tegema, siis pistan sisse ka kõigi trippide kaardid, kus joon täpselt teekonna peal jookseb. Sealt saab igaüks juba sobiva teekonna ise navisse panna. Veel parem oleks muidugi fail - laed kõik teekonnad otse oma navisse, vajutad nuppu ja tuld.
Igal juhul - mul on hea meel kõigi üle, kes raamatust on inspiratsiooni saanud. Põhiline ongi teekond ja elamused. Mida vanemaks saad, seda rohkem seda mõistad. Asu vaid teele ja juba on seiklus alanud.
Siinkohal veelkord ülisuur tänu Pärlele, kes kõik nimetused, teekonnad, faktid ja keele üle kontrollis. See oli megatöö. Kummardan sinu ees, Pärle.
Sverre
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.