Akuvahetus 60 -> 80A
Re: Akuvahetus 60 -> 80A
Mulle tundub, et varem lihtsalt kero tappis käivitusaku, kuna too on mõeldud lühikeseks soore vooluga tarbimiseks, mitte pikaks ja vaikseks vindumiseks.
Lisaks sellele varasem olukord koormas käivitusakut sedavõrd, et gene ei jaksanud enam akut täita ja pidevas alalaadimises see aku surigi.
Seda enam tekib mul praegu küsimus, et kuidas sama gene jaksab 2 akut piisavalt täita, kui varem ei suutnud ainukestki?
Midagi on mul loogikas valesti?
Praegu, tundub, et starteriaku elab hästi ja selle halvasti elamine oleks ka lihtsalt tunnetatav. Kero aku aga on alalaetud ning kuna kero pole eriti pirtsakas, ei anna see ka tunda. Vahet ju eriti pole, kas 6 aastat tagasi uus aku oleks pidanud vastu 2 ööpäeva või praegu 2 tundi, kui sa üle 1h kero ei kasuta niikuinii.
Või variant 2 - sul olid mingid viletsad ühendused jämedate juhteme/massis süsteemis, mis lisaaku paigaladmisega korda tehti või endale uue tee leidsid.
pühak kirjutas:Põhimõtteliselt küll. Sooja ilmaga on mõnikord isegi läinud, kui olen teise masslüliti unustanud sisse keeramata. Teise aku pealt on starteri pöörded reeglina küll sedavõrd aeglased, et ajab uimaselt mootorit niisama ringi, käima ei lähe. Mitme aasta pikkune kogemus on, et bentsuautole kõlbab vooluaku küll, käivitab iga ilmaga ja kui mingil põhjusel tühjaks on läinud, pole kunagi vaja põdeda, et kas aku ärkab ellu. Vooluaku suurim häda on, et see sama mahutavuse juures reeglina natuke suurem, plaadid paksemad, sellepärast.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.