soovin osta sülearvuti

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: soovin osta sülearvuti

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler
ets0 kirjutas:
ets0 kirjutas:

Tere lugupeetavad
Otsin tütrele (saab 16 ) sünnipäeva kingitust, sooviks oli läpakas. Leidsin sellise isendi Lenovo ThinkPad Yoga aga hind on oi oi oi.
Tõsi, ise olen arvutitest vääga kaugel kuid tütrekesele tahaks parimat. Tean et mänge ta erilist ei mängi, telkut arvutist ei vaata.
Ehk kooliasjadeks oleks OK.
Tuttav isik soovitas just seda.
Ootaks teie arvamusi
On äkki keegi, kes suudab paremat hinda pakkuda.
Lugupidamisega.

Tänud kõigile kaasamõtlejatele. Kui keegi samaväärset läpakat parema hinnaga pakkuda ei saa, siis ilmselt võib teema lukku panna,
jään ikkagi küsitud isendi peale.
Väimees arvas ka, et sel on parim hinna-kvaliteedi suhe.
Kallis on küll aga proovin alla neelata.

Minu lugupidamine kõigile baikeritele.

Ma ei soovi ironiseeerida (kuigi seisukohavõtt selleks vägisi kutsub). Sa oled defineerinud oma tütre vajadused Chromebook väärilisteks ja seejärel üritad äriklassi tippmasinat soetada. Ülemõtlemine ja -dimensioneerimine kipuvad eestlaste hulgas tõsiselt levinud haigusteks olema. Eks iga mees ise tea, kuidas oma raha kulutab. Minu kaks senti (juba lõppenud?) arutelule.

Igapäevase Lenovo Yoga kasutajana (12", i5, 8GB RAM, SSD) seda uuesti ei ostaks - maha visatud raha - sama summa eest oleksin saanud endale paariaastases plaanis 2 uut masinat osta ja seega tunduvalt paremini ajaga kaasas käija. 12" ekraaniga masin on küll mõnusalt väike ja kerge kaasas kandmiseks aga tänu tillukesele ekraanile ja Full HD resolutsioolile on temaga vähegi tõsisema tegevue läbiviimine ilma lisaekraanita ekraanita paras piin. Kasutatav ekraanisuurus on 13" ja ülespoole, 15" on ilmselt see kõige magusam kompromissina portatiivsuse ja kasutatavuse vahel. Tagupidi keeratav ekraan ja pliiats tunduvad ägedad ainult esimesed 5 päeva - sealt edasi hakkab närvidele käima, et paljud browserid arvavad sind alati touch reziimi kasutavat sõltumata sellest, kas ekraan on kahekorra väänatud või mitte. Lisaks mõjub tahvelarvuti reziimis tõsiselt häirivana sealt tulenev soojus ning masina siiski silmapaistev kaal.

Hinnaklassis 300€ on märkimisväärsel hulgal masinaid, mis tavakasutaja jaoks enam, kui piisavad on. Sinu tütreraasu jaoks saavad ilmselt olema olulisemaiks parameetriteks ekraani kvaliteet ja suurus, aku kestvus ning klaviatuuri mugavus. Kui ta tõsisema fototöötluse ega CAD projekteerimise või 3D mängudega ei tegele, siis on enam-vähem iga poest saadav masin sobiv niikaua, kui tegu pole HP toodanguga (http://goo.gl/ZKqlm3). Asus, Lenovo, Dell ja Acer on üsna ühtviisi head valikud sõltumata protsessorist. Enamus selle hinnaklassi masinatest on minu töö ja meelelahutuse jaoks sobivad ning sinna alla kuulub ka (kerge) fototöötlus ja mitte nii kerge 2D graafika, filmid, muusika (ning vahel harva ka tarkvara kompileerimine).

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”