Vaidlus kindlustusega ratta turuväärtuse üle
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Vaidlus kindlustusega ratta turuväärtuse üle
Mina olen aru saanud,et oma närvide säästmiseks on kahjukannatajana kasulik, kindlustuse tööde teostamiseks, pöörduda margi esindusse.Nemad on huvitatud selle töö teostamisest ja oskavad ka kindlustusega vaielda.Ja kindlusstusel ei ole mingit põhjust-õigust sellest keelduda.
Viimane juhtum oli Volvoga,tagant kerge otsasõit.Stange keskmise osa värvimine ja mingi jupi vahetus.Mina läksin otse Info Autosse ja nemad juba tegelesid edasi.Kindlustuse tegelane helistas ja küsis,et miks sinna läksin,et kui nii teen siis pean veel ühe pakkumise kuskilt võtma.Ma soovitasin tal selle ise kuskilt võtta.Ja sinna see jäigi.Auto tehti esinduses korda.
Mul on veel peres vana Ford Mondeo 98 vl ,samas auto on esinduse ajalooga ja näeb välja nagu uus.On natuke järele aidatud mootori ja paremate velgedega jne.Alles paar aastat tagasi sai esistange vahetatud esinduses.Otsasõit seisvale autole parklas, oli teemaks.Tehti samuti ära kõik mis vaja.Mul oli sellel autol ka kasko, RSA kasko+,ehk isegi seal on punkt peale asendus auto,remont margiesinduses.Aga keegi isegi ei küsinud midagi,et miks esindusse läksin.Seesam oli tookord kahjupõhjustaja selts ja maksja.
Ja tööalaselt on mul neid näiteid veel kuhjaga.Kui ,aga keegi tahab sind peetima hakata pöördu LKF-i
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.