Vaidlus kindlustusega ratta turuväärtuse üle

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Vaidlus kindlustusega ratta turuväärtuse üle

Lugemata postitus Postitas will111 »

loll jutt või mitte loll jutt, sellist juttu on mulle räägitud kindlustusest ja seda on laias laastus kinnitanud inside tutvus teisest, asjasse täielikult puutumatust kindlustfirmast. samuti on minu enda käest üritatud nõuda välja (kindlustuste vahendusel) summasid mingi jubeda vana rondi remontimiseks, mis ulatusid täiesti müstilistesse kõrgustesse. ütlesin, et ma ei kavatse mitte mingil juhul sellist raha maksta ning et siin toimub ilmselge väljapressimine, nõudsin näha kõiki arveid, kõiki "vanu" väljavahetatud detaile endale ning sisuliselt andsin mõista, et sellise summa tuleb ainult üle minu laiba. Asjast loobuti üle 2 korra väiksema nõude kasuks, isegi ilma mingi pikema vaidluseta.
võibolla on seltside suhtumine muutunud aastate jooksul, võibolla on firmade praktika tõesti nii erinev või on tsiklitega miskipärast teistsugused jutud kui autodega. või on neil kasumid lihtsalt nii suured, et mingil vaidlemisel pole pointi. igatahes mulle tundub, et seni veel suht soodsad tsikli kindlustamise maksed lähevad ka lähitulevikus kuskile taevasse kõrgusse kui siin iga teine vend nõuab lausa oma jope ja kiivri kinni maksmist, ja veel kasumisse ka jääks :O suht absurd ikka...oled sa süüdi või ei ole sa süüdi, MINGI vastutuse peaks ikka iga inimene ise ka võtma, liiklusesse minnes. Sõiduk sõidukiks aga omale selga ostetud kaitseriietus on ikka nagu enda asi, selline asi küll kohustusliku liikluskindlustuse raames hüvitamisele ei peaks kuuluma. umbes sama nagu rebenenud armani ülikonna kinni maksmise nõue autoroolis olnud kannataja poolelt. what the motherfucking fuck???

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”