Avariiline Fazer UK-st
Moderaator: Moded
Avariiline Fazer UK-st
Tere,

Nimelt leidsin sellise silmarõõmu ajutise elukoha ukseeest.. seniseks on selgunud, et vaeseke seisnud seal sedasi möödunud detsembrist, mil sattus avariisse ning omanik ei ole viitsinud parandusmehi järele kutsuda..
Küll aga nõus andma headesse kätesse ning siinkohal tulen mina mängu
Esmasel vaatlusel paistis et kannatada on saanud kahvel, radiaator ja kerged iluvead.. võibolla leiate veel midagi.
Üldiselt olekski tarvis teada, kui kallid sellele vaja minevad jupid Eestis oleks ja kust neid saaks.. Ja seda ka kuidas ratas Eestisse saada (ma tean.. "otsing".. ma üritan ka) ja mis paberimajandust see kõik nõuab. Ehk on kellelgi sarnane kogemus.
Mõned pildid kust peaks suuremad vead näha olema.
Tänud,
wckd

Nimelt leidsin sellise silmarõõmu ajutise elukoha ukseeest.. seniseks on selgunud, et vaeseke seisnud seal sedasi möödunud detsembrist, mil sattus avariisse ning omanik ei ole viitsinud parandusmehi järele kutsuda..
Küll aga nõus andma headesse kätesse ning siinkohal tulen mina mängu

Esmasel vaatlusel paistis et kannatada on saanud kahvel, radiaator ja kerged iluvead.. võibolla leiate veel midagi.
Üldiselt olekski tarvis teada, kui kallid sellele vaja minevad jupid Eestis oleks ja kust neid saaks.. Ja seda ka kuidas ratas Eestisse saada (ma tean.. "otsing".. ma üritan ka) ja mis paberimajandust see kõik nõuab. Ehk on kellelgi sarnane kogemus.
Mõned pildid kust peaks suuremad vead näha olema.
Tänud,
wckd
Re: Avariiline Fazer UK-st
Parempoolne(geneka?) mootori otsakaas on ka katki. õli väljas?wckd kirjutas:
Ratas just väga ostmakutsuvas seisukorras ei ole, loodetavasti hind on soodne.
Juppide hindasid küsi Ukst ka ja võrdle eesti omadega. UK-s tõenäoliselt võimalik juppe isegi kasutatuna leida, tean Fazeri meestel on seal oma foorumgi mida Hondamehed taga kiruvad.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.