Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

pühak
Postitusi: 1811
Liitunud: 08 Okt 2012, 10:26
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Asukoht: Lääne-Virumaa
Tänanud: 217 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas pühak »

Minu meelest on "natuke" naljakas see, et üks kord võetakse foorumis sõna liiklusummiku korral kõnniteedel sõitmise poolt, seda isegi ehk hoolimata asjaolust, et kõnniteedel on ummiku ajal samuti reeglina omajagu rahvast. Nüüd aga minnakse avaliku meediaga kaasa lossipargis ringi sõitnud tegelaste risti löömisel. Ise videot ei näinud, see on nüüd juba privaatseks muudetud, seega ei oska kommenteerida, kas seal peale rippsilla s*ttamise veel midagi ära rikuti või kas jalakäijaid segati. Artiklis igatahes väidetakse, et "ühtegi pahaaimamatut patseerijat nende rataste ette ei jää."

Rippsilla mäkerdamise mõistan loomulikult hukka ja kui ringikihutamisega lossimägede nõlvasid rikuti, siis selle samuti. Suurim lollus oli muidugi oma "kangelastegudega" eputama hakkamine. Aga noh, eks omad vitsad (juba) peksavad. Ehk oleks kõige mõistlikum määrata tegelastele karistuseks ÜKT ja selle sisuks võiks olla rippsilla puhtaks pesemine ja lossimägede jalgradade korrastamine. Minu pakutud karistuse lisaefekt oleks see, et kui sa ise oled mingi asja korda teinud, suhtud sa edaspidi sellesse tunduvalt heaperemehelikumalt.

Ametlik hukkamõist selliste tegude eest käib arusaadavalt asja juurde. Kui see muud mõju ei avalda, siis intellektuaalses mõttes täiskasvanuks saanud inimesele õpetab "ametlik joon," selle teadvustamine, mingil määral piiri tõmbamist mõistliku ja ebamõistliku käitumise vahel.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”